reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Acha, gdy bylam z Mackiem u lekarza, to w przychodni byl chlopiec w Jego wieku i tez mial tylko temperaturke i zero innych objawów. Ale on poszedł do innego lekarza, który stwierdzil, ze ta temperatura to od... kaloryfera :cool2:

hehehehehehehe, to się wydało, że edka Julke do kaloryfera przywiązuje ;-) ;-) ;-) ;-) :-p :-p :-p :-p :-p :-p :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
edka, u nas dokładnie tak samo trzydniówka wyglądała. Ale teraz sezon chorobowy to chyba lepiej do lekarza jak nie przejdzie - tak na wszelki wypadek :elvis: :elvis: :elvis:

baby własnie sie zwlekłam z wyrka.......
nadrabiam hihi

przeczytałam tylko ze Julcia chora..........edziu stawiam na trzydniowke, albo jakis wiryd, jak goraczka bedzie przez dobe nie spadac to lekarz albo pogotowie...

No proszę szykują się następne maleństwa:-) :-) :-)

Nianiu, Gazelaczku,Lilka,Klaudia Trzymam kciuki:tak: :-) :cool2:

Krótko mówiąc - wyłamujemy się :-) Bo chyba plany były, że drugie dzidzi w 2008 ;-)

Chociaz w zasadzie to tylko do końca marca mamy czas jeśli chcemy jeszcze w tym roku urodzić, a potem to już termniny na 2008. A mi sie marzy taka 2-letnia (w sensie rocznikowym) przerwa między maluchami.

Może trzeba założyć wątek starające się lipcóweczki? :-p

Dobrze, że jesteście bo bym zwariowała.:szok:
Temperatura znowu wzrosła, dałam Ibufen i czekam.
U lekarza nie byliśmy ale nie wiem jeszcze czy w końcu nie pójdziemy.
Nie chciałam iść z młodą od razu w obawie, żeby czegoś nie złapała w przychodni. Ale dzwoniłam do lekarki i powiedziała, ze jak nie ma innych objawów to ona też przypisze tylko witaminę C i paracetamol.
Teraz mała siedzi u mnie na kolanach i popłakuje, zjada swój palec więc może i ząbki też jej dokuczają. A z tym apetytem to rzeczywiście jest gorzej od kilku dni :-( A najgorsze że pcha palce tak głęboko, aż ma odruch wymiotny :-(

Póki co gotujemy rosołek....

Kornel zawsze był płaczliwy i pchał rączki do buzi (tez powodując tym odruch wymiotny), gdy szły mu tylnie zęby..

reklama
A ja mam apel:
PROSZE SIE WYROBIC W 2007 - nie bede taka samotna z tym moim dzieciaczkiem:baffled: .
Ja to sie wogole wyrwalam ja filip z konopii - nie zmobilizowalam za wiele z was do szybkich dzialan i teraz sama sie rozrastam -zadna z was mi nie towarzyszy.

Do góry