reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Acha, gdy bylam z Mackiem u lekarza, to w przychodni byl chlopiec w Jego wieku i tez mial tylko temperaturke i zero innych objawów. Ale on poszedł do innego lekarza, który stwierdzil, ze ta temperatura to od... kaloryfera :cool2:

hehehehehehehe, to się wydało, że edka Julke do kaloryfera przywiązuje ;-) ;-) ;-) ;-) :-p :-p :-p :-p :-p :-p :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
edka, u nas dokładnie tak samo trzydniówka wyglądała. Ale teraz sezon chorobowy to chyba lepiej do lekarza jak nie przejdzie - tak na wszelki wypadek :elvis: :elvis: :elvis:

baby własnie sie zwlekłam z wyrka.......
nadrabiam hihi

przeczytałam tylko ze Julcia chora..........edziu stawiam na trzydniowke, albo jakis wiryd, jak goraczka bedzie przez dobe nie spadac to lekarz albo pogotowie...

No proszę szykują się następne maleństwa:-) :-) :-)

Nianiu, Gazelaczku,Lilka,Klaudia Trzymam kciuki:tak: :-) :cool2:

Krótko mówiąc - wyłamujemy się :-) Bo chyba plany były, że drugie dzidzi w 2008 ;-)

Chociaz w zasadzie to tylko do końca marca mamy czas jeśli chcemy jeszcze w tym roku urodzić, a potem to już termniny na 2008. A mi sie marzy taka 2-letnia (w sensie rocznikowym) przerwa między maluchami.

Może trzeba założyć wątek starające się lipcóweczki? :-p

Dobrze, że jesteście bo bym zwariowała.:szok:
Temperatura znowu wzrosła, dałam Ibufen i czekam.
U lekarza nie byliśmy ale nie wiem jeszcze czy w końcu nie pójdziemy.
Nie chciałam iść z młodą od razu w obawie, żeby czegoś nie złapała w przychodni. Ale dzwoniłam do lekarki i powiedziała, ze jak nie ma innych objawów to ona też przypisze tylko witaminę C i paracetamol.
Teraz mała siedzi u mnie na kolanach i popłakuje, zjada swój palec więc może i ząbki też jej dokuczają. A z tym apetytem to rzeczywiście jest gorzej od kilku dni :-( A najgorsze że pcha palce tak głęboko, aż ma odruch wymiotny :-(

Póki co gotujemy rosołek....

Kornel zawsze był płaczliwy i pchał rączki do buzi (tez powodując tym odruch wymiotny), gdy szły mu tylnie zęby..

reklama
A ja mam apel:
PROSZE SIE WYROBIC W 2007 - nie bede taka samotna z tym moim dzieciaczkiem:baffled: .
Ja to sie wogole wyrwalam ja filip z konopii - nie zmobilizowalam za wiele z was do szybkich dzialan i teraz sama sie rozrastam -zadna z was mi nie towarzyszy.

Do góry