reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ps Edziu Gaba miala tez rozpalona glowke a raczki zimne zbijalam jej goraczke kroplami przeciwgoraczkowymi ale w nocy skoczylo na 40 wiec wezwalam pogotowie no i sie potoczylo
ale pozniej stwierdzono ze bez sensu nas zatrzymano w szpitalu i antybiotyk tez trzebabylo dac od razu silniejszy
moze jak mala ma tylko goraczke to sporbuj jej do gardla zajrzec?
albo moze uszy? to naciskaj na ten platek przy uchu i sprawdz czy reaguje bo przy infekcjach ucha tez jest wysoka goraczka ?:-(

Uszka już jej sprawdzałam, to chyba nie od tego.
Do gardełka jej spróbuję zajrzeć jak się obudzi.
Ją już wczoraj rozkładało, dlatego tak długo mi spała w dzień. A w nocy bidna gadała do Po a nad ranem płakała.
No nic, na razie łosiek jest w domu więc w razie czego będziemy szukać pomocy.
Pediatra dziś tylko do 12 przyjmowała więc nie wiem co się robi po 12? Od razu pogotowie?

reklama
Ha, na przekór Alce dziś w nocy spadł u nas śnieg:szok: :-D ale żeby nie było tak dobrze to sobie topnieje :-p
od jutra ma porządnie padac w całej PL :eek:
głownie to
są jeszcze leki przeciw biegunce i wymiotom, ale Julcia nic poza gorączką nie ma, wydaje mi się że lacidofil nie zaszkodzi nawet jakby to nie była jelitówka
Edytko jak już wyzej pisałam lakcid albo ten lacidofil podaj ale jeśli to jelitówka to powinna byc biegunka albo chociaz wymioty
Jeśłi Wasz lekarz już nie przyjmuje a nie macie żadnego dzieciecego ostrego dyżuru w okolicy to pogotowie jesli goraczka do 40 podskoczy.
Mam nadzieje,że nie bedzie takiej potrzeby :-( tylko czopki nie zawsze pomagają kochana,a jak juz to tylko zbija temperature lepszy byłby ten ibufen bo on tez przeciwzapalnie działa

Oooo, wyczuwam tu jakiś żal, Lila ;-)
Ja teraz też będę miała emocje co kilka tygodni :szok: :-) :-p

A jak Klaudia? Bo o ile pamiętam, to Klaudia też miala podjąć starania i teraz tak cichutko. Klaudiuś - próbujecie dalej?????

Do nie do mnie ale chciałam napisać, ze po wczorajszym poście Kasi K:sick: tak mnie otrząsnęło, ze do dziś nie mogę przestać o tym mysleć, nie mam nastroju ani na żarty, ani dosłownie na nic.
Przewartościowałam sobie kilka spraw w życiu...i nie wiem czy nie zdecyduje się na DRUGIEGO DZIDZIUSIA..
Moze jezscze nie tak odrazu, ale moze za kilka miesiecy:tak: :tak: :tak: Łoś jest wniebowziety:tak: :-p

reklama
Do góry