reklama
Kasiu wlasnie pod koniec wykladu juz nie moglam wysiedziec !!
Asiolku tak bardzo w skrocie to tzreba dawac piers jak najczesciej sie da (min. 8 razy)
-zaraz po porodzie w zadnym wypadku nie dawac butelki lub smoczka !!
-trzeba byc odprezonym bo wszystko zaczyna sie w glowie !!
-dziecko trzeba dobrze przystawic do piersi !!
-pozwolic mu wyproznic calosc i jezeli preferuje ktoras piers to dawac ja czesciej !!
-w nocy nie wstawac tylko przystawic dziecko i odlozyc !
-jak tylko otworzy oczy i wystawi jezyk to znaczy ze chce ,najlepiej zrobic to zanim zacznie plakac !!
-po kupce mozna poznac czy jest dobrze karmione czy nie !!
-w zasadzie mozna wszystko jesc i pic !!
Moja polozna jest bardzo mila i doswiadczona !! Wspoluczestniczyla w napisaniu pewnej ksiazki, ktora jest uwazana za najlepsza we francji ! O czym sie dzisiaj dowiedzialam ! Ona uwielbia wszystko co naturalne i zawsze najbardziej mysli o dziecku !!
Dzisiaj bardzo duzo nam tlumaczyla, gdybys miala jakies specjalne (konkretne) pytania albo cos co najbardziej Cie interesuje to napisze cos wiecej !!!
Pozdrawiam !!!
Asiolku tak bardzo w skrocie to tzreba dawac piers jak najczesciej sie da (min. 8 razy)
-zaraz po porodzie w zadnym wypadku nie dawac butelki lub smoczka !!
-trzeba byc odprezonym bo wszystko zaczyna sie w glowie !!
-dziecko trzeba dobrze przystawic do piersi !!
-pozwolic mu wyproznic calosc i jezeli preferuje ktoras piers to dawac ja czesciej !!
-w nocy nie wstawac tylko przystawic dziecko i odlozyc !
-jak tylko otworzy oczy i wystawi jezyk to znaczy ze chce ,najlepiej zrobic to zanim zacznie plakac !!
-po kupce mozna poznac czy jest dobrze karmione czy nie !!
-w zasadzie mozna wszystko jesc i pic !!
Moja polozna jest bardzo mila i doswiadczona !! Wspoluczestniczyla w napisaniu pewnej ksiazki, ktora jest uwazana za najlepsza we francji ! O czym sie dzisiaj dowiedzialam ! Ona uwielbia wszystko co naturalne i zawsze najbardziej mysli o dziecku !!
Dzisiaj bardzo duzo nam tlumaczyla, gdybys miala jakies specjalne (konkretne) pytania albo cos co najbardziej Cie interesuje to napisze cos wiecej !!!
Pozdrawiam !!!
graszka-po
Fanka BB :)
graszka-po
graszka-po
reklama
mania
hehehe to pewnie chodzi o to by dzidza z mama spala ;D jak tak robilam, cieszylam sie, karmilam i tra la la do dzis Tymula wygonic sie nie da tak sie w naszym lozku zadomowil a z drugiej strony ...jak spal w lozeczku to ja nie moglam spac spokojnie bo co chwila zagladalam i sprawdzalam czy oddycha ...wiem wiem crazy jestem ...no wiem