reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc Ryby :)

u nas piekne slonko i snieg :tak: :tak: od razu mina weselsza :tak:

ale ale
Elffffffffffik...

Ogromniaste gratulacje ale Maji!!! LAura jest sliczna!!! az mi sie zachcialo dzidziusia :cool2: :-p ;-) :tak: taka mala kluseczka jejeku ale musza byc szczesliwi!?!?!

Temperatura podskoczyła do 38,5, dałam małej paracetamol w czopku. Bidulka ma gorącą główkę i lodowate dłonie :-( Jak nie będzie lepiej do jutra to jutro pójdziemy do lekarza. Na razie żadnych niepokojących objawów poza temperaturą nie ma. Tak to przeżywam bo to nasza pierwsza choroba, do tej pory młoda miała tylko raz katar.

Boże, żeby nic poważnego się z tego nie wykluło !

Może to od zęba? bo wychodzi jej trójka, tylko że do tej pory nigdy mi nie gorączkowała przy ząbkowaniu.
ech:baffled:

Edytko jak na zęby to chyba za wysoka gorączka:baffled:
U nas panuje teraz jelitówka i wczoraj dopadła brata córę, a biorąc pod uwagę to że mała chodzi do przedszkola z Wiktorią to pewnie to świństwo i u nas się pojawi:wściekła/y:

Edytko jak na zęby to chyba za wysoka gorączka:baffled:
U nas panuje teraz jelitówka i wczoraj dopadła brata córę, a biorąc pod uwagę to że mała chodzi do przedszkola z Wiktorią to pewnie to świństwo i u nas się pojawi:wściekła/y:

a co sie podaje przy tej jelitowce?
Zaraz wyślę łosia do apteki po lacidofil, bo kiedyś go dawałam małej.
Coś jeszcze?

głownie to
są jeszcze leki przeciw biegunce i wymiotom, ale Julcia nic poza gorączką nie ma, wydaje mi się że lacidofil nie zaszkodzi nawet jakby to nie była jelitówka

Hej Wiki :elvis:

Edziu u nas bylo to samo temperatura i nic wiecej okazalo sie bakteryjne zapalenie gornych drog oddecowych (gardla i migdalkow) dodtala augmentin przez 10 dni ale okazalo sie za slabe wiec zalecono cedax ale nie podalam psikam tantum verde i do nosa woda morska temp na szczescie nie ma
kurcze moze to to tamo paskudztwo sie do Was przypaletalo :baffled: :elvis:

reklama
ps Edziu Gaba miala tez rozpalona glowke a raczki zimne zbijalam jej goraczke kroplami przeciwgoraczkowymi ale w nocy skoczylo na 40 wiec wezwalam pogotowie no i sie potoczylo
ale pozniej stwierdzono ze bez sensu nas zatrzymano w szpitalu i antybiotyk tez trzebabylo dac od razu silniejszy
moze jak mala ma tylko goraczke to sporbuj jej do gardla zajrzec?
albo moze uszy? to naciskaj na ten platek przy uchu i sprawdz czy reaguje bo przy infekcjach ucha tez jest wysoka goraczka ?:-(

Do góry