reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edytko, mam nadzieje, że z Julką lepiej? Daj jej nurofen albo Ibum, oba te leki działają nie tylko przeciwgorączkowo ale i przeciwzapalnie. Poza tym podałabym jeszcze zapobiegawczo wapno.

reklama
to dobrze ze juz z Tobą lepiej :tak: :tak: :tak: ...a co do zębów krzysia to i ja jestem w szoku :szok: :szok:
biedny Krzysiu :elvis: ale na pocieszenie powiem Ci Kate,że moja suostra miała straszną próchnice mleczaków a zęby stałe ma super zdrowe! Nigdy nic nie boruje, nie usuwa, tylko na kontrole chodzi i czasami kamień usuwa :tak:

Cześć kochane :elvis: ,

Elfik, pierścioneczka na paluszku nie pokazuję, bo przyznam, że teraz przesyłanie zdjęć na BB jest dla mnie nie lada wyczynem i po prostu mi się nie chce :eek: . Teściowie mają zwykły komputer, więc żeby podłączyć aparat muszę się zginać, wyciągać obudowę z półki (nie to, co nasz laptop- raz dwa i po stracju), a już samo wklejanie zdjęć idzie koszmarnie wolno. Uroki intermetu w TPSA :baffled: Ale pokażę na żywo w marcu :tak:
To znaczy,że Kornelka tez nam juz nie pokażesz :-(

:-) ja zaglądam rzadko bo jakoś nie mam czasu na nic, ze mną juz ok nawet zapisałam sie na aerobik :tak: a dzisiaj faktycznie bedzie ciekawie, troche nas wizyt czeka i na koniec dentysta to z krzyśkiem niestety ma lapisowane ząbki bo zaczynały sie psuć byłam w szoku dentystka powiedziała że od długiego karmienia piersią
Biedny Krzyś:-(
Pierwsze słyszę żeby od karmienia piersią się zęby psuły:szok: :szok: :szok:

reklama
Do góry