reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
dziękujuElfik, gratulacje dla młodej mamusi i dla młodej cioci Laura jest śliczna, kolejna laska w rodzinie
kurcze chce kawy a nie moge jeszcze bo nadal czuje ten żołądek :sick:
elfiko
lipcowe mamy ´05
biedny Krzysiu ale na pocieszenie powiem Ci Kate,że moja suostra miała straszną próchnice mleczaków a zęby stałe ma super zdrowe! Nigdy nic nie boruje, nie usuwa, tylko na kontrole chodzi i czasami kamień usuwato dobrze ze juz z Tobą lepiej ...a co do zębów krzysia to i ja jestem w szoku
elfiko
lipcowe mamy ´05
To znaczy,że Kornelka tez nam juz nie pokażesz :-(Cześć kochane ,
Elfik, pierścioneczka na paluszku nie pokazuję, bo przyznam, że teraz przesyłanie zdjęć na BB jest dla mnie nie lada wyczynem i po prostu mi się nie chce . Teściowie mają zwykły komputer, więc żeby podłączyć aparat muszę się zginać, wyciągać obudowę z półki (nie to, co nasz laptop- raz dwa i po stracju), a już samo wklejanie zdjęć idzie koszmarnie wolno. Uroki intermetu w TPSA Ale pokażę na żywo w marcu
elfiko
lipcowe mamy ´05
ale ja jestem taki krasnal wiec ogólnie to wyglądam normalnie, nie jakos tak chudoElficzku ciesze się ze wracasz do zdrowia no i jak przeczytałam ze ważysz 47 kg to normalnie szok mnie ogarnął, ale Ty musisz byc kruszynką...
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam Kochane:-) :-) :-)
Dużo zdróeka dla wszystkich chrowitków :-)
Idę sobie zrobić kawkę i poczytam co nastukałyście:-)
Dużo zdróeka dla wszystkich chrowitków :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam Kochane:-) :-) :-)
Dużo zdrówka dla wszystkich chrowitków :-)
Dużo zdrówka dla wszystkich chrowitków :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
taaaaaaaaaaaaaaa
i skąd ja to znam ?
ja powinnam z miesiąc poświęcić na różne badania ale jakoś tak mi kompletnie nie po drodze do lekarzy
To samo u mnie
Po porodzie miałam anemię i brałam żelazo no i miałam potem zrobić badania
Do tej pory nawet do lekarza nie poszłam po skierowanie
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Biedny Krzyś:-(:-) ja zaglądam rzadko bo jakoś nie mam czasu na nic, ze mną juz ok nawet zapisałam sie na aerobik a dzisiaj faktycznie bedzie ciekawie, troche nas wizyt czeka i na koniec dentysta to z krzyśkiem niestety ma lapisowane ząbki bo zaczynały sie psuć byłam w szoku dentystka powiedziała że od długiego karmienia piersią
Pierwsze słyszę żeby od karmienia piersią się zęby psuły
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
cała Ania - zero próżnosci a zdecydowanie za dużó skromności
kochana zasłużyłas na komplementy bo jesteś super nauczycielką ! To przeciez nie pierwszy raz Cie chwala wiec coś w tym jest napewno. SUper! Gratuluje