reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edytko, mam nadzieje, że z Julką lepiej? Daj jej nurofen albo Ibum, oba te leki działają nie tylko przeciwgorączkowo ale i przeciwzapalnie. Poza tym podałabym jeszcze zapobiegawczo wapno.

reklama
to dobrze ze juz z Tobą lepiej :tak: :tak: :tak: ...a co do zębów krzysia to i ja jestem w szoku :szok: :szok:
biedny Krzysiu :elvis: ale na pocieszenie powiem Ci Kate,że moja suostra miała straszną próchnice mleczaków a zęby stałe ma super zdrowe! Nigdy nic nie boruje, nie usuwa, tylko na kontrole chodzi i czasami kamień usuwa :tak:

Cześć kochane :elvis: ,

Elfik, pierścioneczka na paluszku nie pokazuję, bo przyznam, że teraz przesyłanie zdjęć na BB jest dla mnie nie lada wyczynem i po prostu mi się nie chce :eek: . Teściowie mają zwykły komputer, więc żeby podłączyć aparat muszę się zginać, wyciągać obudowę z półki (nie to, co nasz laptop- raz dwa i po stracju), a już samo wklejanie zdjęć idzie koszmarnie wolno. Uroki intermetu w TPSA :baffled: Ale pokażę na żywo w marcu :tak:
To znaczy,że Kornelka tez nam juz nie pokażesz :-(

:-) ja zaglądam rzadko bo jakoś nie mam czasu na nic, ze mną juz ok nawet zapisałam sie na aerobik :tak: a dzisiaj faktycznie bedzie ciekawie, troche nas wizyt czeka i na koniec dentysta to z krzyśkiem niestety ma lapisowane ząbki bo zaczynały sie psuć byłam w szoku dentystka powiedziała że od długiego karmienia piersią
Biedny Krzyś:-(
Pierwsze słyszę żeby od karmienia piersią się zęby psuły:szok: :szok: :szok:

reklama
Do góry