reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:-) ja zaglądam rzadko bo jakoś nie mam czasu na nic, ze mną juz ok nawet zapisałam sie na aerobik :tak: a dzisiaj faktycznie bedzie ciekawie, troche nas wizyt czeka i na koniec dentysta to z krzyśkiem niestety ma lapisowane ząbki bo zaczynały sie psuć byłam w szoku dentystka powiedziała że od długiego karmienia piersią
to dobrze ze juz z Tobą lepiej :tak: :tak: :tak: ...a co do zębów krzysia to i ja jestem w szoku :szok: :szok:

reklama
Wpadam jeszcze się z wami babule pozegnać przed wyjazdem.
Narobiłm się dziś jak nie wiem.Nie dość ze sporo wysiłku kosztowało mnie pakowanie,bo twego nie lubię, to jeszcze na błysk wysporzatałam chatke. Po co? Nie wiem.I tak śladu po tym nie będzie jak wroce.....:baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:

Kurcze, po co? Ide chyba nabrudze troche:-p:-D:-D:-D:-p

Brunetko, milego wypoczynku i spokojnejpodróży ciuchcią :-)

co do pocenia sie w nocy(które dotychczas mnie męczyło),
chyba faktycznie było spowodawane tabletkami anty,
zmieniłam i się skończyło:tak: :dry:

Ach te tablety.... ja odstawiłam i.... zwyczajowo w poniedzialek nie mialam migreny. Qrcze, jesli to przez tabletki mialam bole glowy, to się załamię...... Bylam chyba ze sto razy u lekarza i nałykalam się różnych leków, a tu wystarczylo anty sobie odpuścić :baffled:

No i zmykam babeczki

widzę, że znowu wirusy krążą i jakieś choroby wynikają
zdrowiejcie więc

a ja wracam zarabiać na życie ;-) :-)

Asiu jesteś ??

Julka chora, ma 38 stopni, co robić?
dać jej już paracetamol?
Chodzi i płacze :-(
bidulka kochana :-( :elvis: :elvis: :elvis:
Ja też podaje coś na zbicie temperatury przy 38 stopniach
Edytko może daj tak na ww Julce lakcid bo u nas ta jelitówka miała własnie taki przebieg, najpierw lużne kupki potem gorączka a potem to juz ostra biegunka i wymioty :-(
Oby u Was to była tylko mała infekcja

Cześć kochane :elvis: ,

AniuSz. gratuluję Ci sukcesów w szkole. Nie jest mi jednak trudno sobie wyobrazić, ze ta mama miała rację i postępy dzieci to w ogromnej mierze Twoja zasługa. Wiem, że skromność nie pozwala Ci tak pomyśleć, ale z tego, co już o Tobie wiem, jesteś taką właśnie osóbką- bardzo ciepłą, cierpliwą, troskliwą. Chciałabym, aby moje dziecko, które też na pewno kiedyś pójdzie do szkoły muzycznej, natrafiło na taką nauczycielkę jak Ty :elvis: :elvis: :elvis:

Elfik, pierścioneczka na paluszku nie pokazuję, bo przyznam, że teraz przesyłanie zdjęć na BB jest dla mnie nie lada wyczynem i po prostu mi się nie chce :eek: . Teściowie mają zwykły komputer, więc żeby podłączyć aparat muszę się zginać, wyciągać obudowę z półki (nie to, co nasz laptop- raz dwa i po stracju), a już samo wklejanie zdjęć idzie koszmarnie wolno. Uroki intermetu w TPSA :baffled: Ale pokażę na żywo w marcu :tak:

Lilka, buuu, ja też byłam przekonana, że rodzinka na BB nam się powiększy :-(

Joasia, fotka faktycznie iście bajeczna i artystyczna :tak:

reklama
Elfiku dzieki za pamięc , aż zal się rozstawac z dzieciakami choc pewne teksty były niezłe np.:
ja: Aleksander a teraz zagraj ten uwór ale w rymie który jest zapisany w nutach...(Olek doskonale wie jaka jest różnica między półnutami a wiernutami)
ALeksandr: ...gra bez rytmu...
ja:ALksander a czumu grasz znów bez rytmu
Aleksander: Bo jak gram w szkole bez rytmu to i tak dostaję piątki
ja: :confused: :baffled: :dry: :wściekła/y: ...

no i jedna mama mi podziękowała za współpracę twierdząc ze jej cóka zrobiła przez ten czas bardzo dużo postępy :szok: :szok: :szok: i normalnie mnie wcięło, ale wytłumaczyłam mamie ze to tylko zasługa jej córki...no ale nie zmiena to faktu ze bardzo było mi miło:cool2:

no i rozmawiałam juz z koleżanką któą zastępowałam i a mi obiecała ze jak tylko bedzie wyjeżdzac to ja bede ją zastępowac :cool2: :cool2: :cool2: :laugh2:
cała Ania - zero próżnosci a zdecydowanie za dużó skromności :tak:
kochana zasłużyłas na komplementy bo jesteś super nauczycielką ! To przeciez nie pierwszy raz Cie chwala wiec coś w tym jest napewno. SUper! Gratuluje :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry