reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzień dobry
ja tez na chwilke dopadłam
krzysiek jeszcze śpi a łoś na badania poleciał (krew) bo ma problemy ze stawami jakieś i mu kazali badania zrobić i prześwietlenie kręgoslupa też :eek:
dzisiaj wiec jedziemy przy okazji ja i piotrek do okulisty (piotrek na kontrolną wizyte bo ma okulary do czytania a ja bo powinnam juz dawno)

Asiu jesteś ??

Julka chora, ma 38 stopni, co robić?
dać jej już paracetamol?
Chodzi i płacze :-(
Edytko ja tez daje przy takiej tepmp. cos na zbicie....trzymajcie się dziewczyny :elvis: :elvis:

dzień dobry
ja tez na chwilke dopadłam
krzysiek jeszcze śpi a łoś na badania poleciał (krew) bo ma problemy ze stawami jakieś i mu kazali badania zrobić i prześwietlenie kręgoslupa też :eek:
dzisiaj wiec jedziemy przy okazji ja i piotrek do okulisty (piotrek na kontrolną wizyte bo ma okulary do czytania a ja bo powinnam juz dawno)
siema Katka, czemu tak rzadko zaglądasz??? widze ze u Ciebie dzien pod znakiem słuzby zdrowia...a jak Twoje zdrowie? Jak ty się czujesz ??

Elficzku ciesze się ze wracasz do zdrowia no i jak przeczytałam ze ważysz 47 kg to normalnie szok mnie ogarnął, ale Ty musisz byc kruszynką...

Lilka buuuuuuuuuu a normalnie byłam pewna ze zaciążyłas buuuuuuuuu a co do pytania zadanego na zwierzakach to ja nie pamietam takiej osoby ale jestem tu od stycznia 2006

Edytko ja tez daje przy takiej tepmp. cos na zbicie....trzymajcie się dziewczyny :elvis: :elvis:

siema Katka, czemu tak rzadko zaglądasz??? widze ze u Ciebie dzien pod znakiem słuzby zdrowia...a jak Twoje zdrowie? Jak ty się czujesz ??
:-) ja zaglądam rzadko bo jakoś nie mam czasu na nic, ze mną juz ok nawet zapisałam sie na aerobik :tak: a dzisiaj faktycznie bedzie ciekawie, troche nas wizyt czeka i na koniec dentysta to z krzyśkiem niestety ma lapisowane ząbki bo zaczynały sie psuć byłam w szoku dentystka powiedziała że od długiego karmienia piersią

witam wieczorkiem
Aniu Sz. jak ostatnia lekcja ?
Elfiku dzieki za pamięc , aż zal się rozstawac z dzieciakami choc pewne teksty były niezłe np.:
ja: Aleksander a teraz zagraj ten uwór ale w rymie który jest zapisany w nutach...(Olek doskonale wie jaka jest różnica między półnutami a wiernutami)
ALeksandr: ...gra bez rytmu...
ja:ALksander a czumu grasz znów bez rytmu
Aleksander: Bo jak gram w szkole bez rytmu to i tak dostaję piątki
ja: :confused: :baffled: :dry: :wściekła/y: ...

no i jedna mama mi podziękowała za współpracę twierdząc ze jej cóka zrobiła przez ten czas bardzo dużo postępy :szok: :szok: :szok: i normalnie mnie wcięło, ale wytłumaczyłam mamie ze to tylko zasługa jej córki...no ale nie zmiena to faktu ze bardzo było mi miło:cool2:

no i rozmawiałam juz z koleżanką któą zastępowałam i a mi obiecała ze jak tylko bedzie wyjeżdzac to ja bede ją zastępowac :cool2: :cool2: :cool2: :laugh2:

reklama
heloł
hmm dostałam dzis @
bardzo bolesną :sick:
takze nie zaciążyłam...
Elfik a jak u ciebie? :-)
znikam bo bardzo zle sie czuje
buziaczki :elvis: :elvis: :elvis:

Oooo, wyczuwam tu jakiś żal, Lila ;-)
Ja teraz też będę miała emocje co kilka tygodni :szok: :-) :-p

A jak Klaudia? Bo o ile pamiętam, to Klaudia też miala podjąć starania i teraz tak cichutko. Klaudiuś - próbujecie dalej?????

Do góry