reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzień dobry
ja tez na chwilke dopadłam
krzysiek jeszcze śpi a łoś na badania poleciał (krew) bo ma problemy ze stawami jakieś i mu kazali badania zrobić i prześwietlenie kręgoslupa też :eek:
dzisiaj wiec jedziemy przy okazji ja i piotrek do okulisty (piotrek na kontrolną wizyte bo ma okulary do czytania a ja bo powinnam juz dawno)

Asiu jesteś ??

Julka chora, ma 38 stopni, co robić?
dać jej już paracetamol?
Chodzi i płacze :-(
Edytko ja tez daje przy takiej tepmp. cos na zbicie....trzymajcie się dziewczyny :elvis: :elvis:

dzień dobry
ja tez na chwilke dopadłam
krzysiek jeszcze śpi a łoś na badania poleciał (krew) bo ma problemy ze stawami jakieś i mu kazali badania zrobić i prześwietlenie kręgoslupa też :eek:
dzisiaj wiec jedziemy przy okazji ja i piotrek do okulisty (piotrek na kontrolną wizyte bo ma okulary do czytania a ja bo powinnam juz dawno)
siema Katka, czemu tak rzadko zaglądasz??? widze ze u Ciebie dzien pod znakiem słuzby zdrowia...a jak Twoje zdrowie? Jak ty się czujesz ??

Elficzku ciesze się ze wracasz do zdrowia no i jak przeczytałam ze ważysz 47 kg to normalnie szok mnie ogarnął, ale Ty musisz byc kruszynką...

Lilka buuuuuuuuuu a normalnie byłam pewna ze zaciążyłas buuuuuuuuu a co do pytania zadanego na zwierzakach to ja nie pamietam takiej osoby ale jestem tu od stycznia 2006

Edytko ja tez daje przy takiej tepmp. cos na zbicie....trzymajcie się dziewczyny :elvis: :elvis:

siema Katka, czemu tak rzadko zaglądasz??? widze ze u Ciebie dzien pod znakiem słuzby zdrowia...a jak Twoje zdrowie? Jak ty się czujesz ??
:-) ja zaglądam rzadko bo jakoś nie mam czasu na nic, ze mną juz ok nawet zapisałam sie na aerobik :tak: a dzisiaj faktycznie bedzie ciekawie, troche nas wizyt czeka i na koniec dentysta to z krzyśkiem niestety ma lapisowane ząbki bo zaczynały sie psuć byłam w szoku dentystka powiedziała że od długiego karmienia piersią

witam wieczorkiem
Aniu Sz. jak ostatnia lekcja ?
Elfiku dzieki za pamięc , aż zal się rozstawac z dzieciakami choc pewne teksty były niezłe np.:
ja: Aleksander a teraz zagraj ten uwór ale w rymie który jest zapisany w nutach...(Olek doskonale wie jaka jest różnica między półnutami a wiernutami)
ALeksandr: ...gra bez rytmu...
ja:ALksander a czumu grasz znów bez rytmu
Aleksander: Bo jak gram w szkole bez rytmu to i tak dostaję piątki
ja: :confused: :baffled: :dry: :wściekła/y: ...

no i jedna mama mi podziękowała za współpracę twierdząc ze jej cóka zrobiła przez ten czas bardzo dużo postępy :szok: :szok: :szok: i normalnie mnie wcięło, ale wytłumaczyłam mamie ze to tylko zasługa jej córki...no ale nie zmiena to faktu ze bardzo było mi miło:cool2:

no i rozmawiałam juz z koleżanką któą zastępowałam i a mi obiecała ze jak tylko bedzie wyjeżdzac to ja bede ją zastępowac :cool2: :cool2: :cool2: :laugh2:

reklama
heloł
hmm dostałam dzis @
bardzo bolesną :sick:
takze nie zaciążyłam...
Elfik a jak u ciebie? :-)
znikam bo bardzo zle sie czuje
buziaczki :elvis: :elvis: :elvis:

Oooo, wyczuwam tu jakiś żal, Lila ;-)
Ja teraz też będę miała emocje co kilka tygodni :szok: :-) :-p

A jak Klaudia? Bo o ile pamiętam, to Klaudia też miala podjąć starania i teraz tak cichutko. Klaudiuś - próbujecie dalej?????

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry