reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA będzie dobrze będziemy trzymać qciuki :tak: :tak: :tak:
nikogo nie ma więc i ja spadam, wiecie że im rzadziej tu zaglądam tym trudniej sie odezwać człowiek coraz bardziej obco się czuje kiedyś siedziałam na bb całe wieczory a teraz wpadam od czasu do czasu i jakoś tak nie mogę nadążyć, wy się już znacie nawet w "realu" a ja... na to spotkanie też nie mam szans pojechać nie miałabym po prostu chyba z kim krzyska zostawić może następne będzie gdzieś bardziej na wschód to zobaczymy ;-)

e tam Kate -od razu obco :no:
Wszystkim nam tutaj Ciebie brakuje:tak:.
Ja myślę, że każdej z nas przybywa codziennie nowych spraw i tylko niektórymi można się podzielić z lipcówkami. Z tego też powodu nie da się odpowiedzieć na wszystkie posty babeczek, które tu piszą (brak czasu).

Zauważyłam, że ostatnio zdecydowanie częściej zagląda do nas Wiki_28, tak się zastanawiam gdzie ona była jak jej nie było?;-)

Acha Kasiu, może spróbuj jeszcze pokombinować z tym spotkaniem, w końcu do marca jest jeszcze trochę czasu:tak: :elvis:.

czytam i czytam i stwierdzam,że moje dziecko przy Waszych to krasnal jakis
Weronika ma 78cm i waży 10,9 kg :szok:

Julia waży 11kg więc podobnie :tak:

Julia nic nie chce jeść ja już mam dość :-( :zawstydzona/y: :wściekła/y:
zaczynamy jedzenie i odrazu jak widzi że jej coś chce dać to ma odruch wymiotny:baffled:
mleka nie je wcale już .... serek Danio jeszcze jada z łaską :dry:
dziś na śniadania jadła żurek z jajkiem a na kolacje rosół - oczywiście 40minut zanim zjadła pół z przygotowanej porcji ...katastrofa:no:

jutro idę z nią do lekarza - dodatkowo kaszle ale była badana w tamtym tygodniu i niby zdrowa ale nie całkiem ... niewiem już co z nią robić :confused:

teraz bardzo dzieci chorują i dla pewności pójde jutro.

Elfiko gratulacje dla siostry i jej męza ślicznej coreczki.
Hanti świetna ta sukienka, bardzo mnie się podoba.
A ja wczoraj byłam na urodzinach u koleżanki i do dzisiaj to odchorowuję. Kurde kto to wymyslił ta paskudną wódkę nie dośc, że to nie dobre, to jeszcze po tym nie dobrze. W drodze powrotnej urwał mnie się film i Marcin opowiadał mi jak chciałam go zgwałcic na dworzu, a że on się nie zgodził to strasznie płakałam:-p:szok::cool2::dry:

:-D :-D :-D :cool2: :cool2: :cool2:

Lilka czekamy na 100% potwierdzenie :-)

elfiko cudne zdjęcia całej szczęśliwej rodzinki
malutka jest przesłodka - JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA SIOSTRY :elvis:

dobry wieczór kochane
wpadam na chwile i zaraz zmykam bo słaba jeszcze jestem straszliwie i musze sie wyspac
Łos sie własnie na mnie obraził bo mu kazałam iśc do łazienki sie kąpac :eek:
Ja tutaj umierajaca na żołądek od trzech dni, mdli mnie jeszcze straszliwie a on wypił piwo i teraz mu sie na całusy zebrało , bleeee jak mnie mdli od tego piwowego zapachu . Wygnałam go i sie obraził :-p dziwny jakiś hmmmm
Kochane jeszcze raz wszystkim dziekuje za gratulacje dla siostry i życzenia zdrówka :elvis: :elvis: :elvis:
Maja rodziła siłami natury tylko na ostatnie pól godziny dostąła zastrzyk w kręgosłup żeby szybciej poszło bo już rodziła 9 godzine i lekarze bali sie o dziecko.
Po tym zastrzyku troszke odsapnęła a potem raz parła i mała wyskoczyła z głośnym krzykiem :tak:
Nie nacinali jej bo tego nie stosują, położne ja rozmasowały i nie popękała wcale.
Małej nie umyli tylko osuszyli bo podobno to ochrona przeciwbakteryjna dla noworodka.

Adaś przeciął pępowine i jest dumny jak paw z tego powodu :-) :-D
Dzisiejszą noc spędzaja w trójke bo wynajeli sobie sale z łożem małżenskim, i takimi bajerami i sa z dzieckiem oboje.
Narazie mam tylko takie okrojone sprawozdanie bo Adaś nie miał czasu długo opowiadać a co sie udaje mi dodzwonić do siostry to Laura sie budzi i chce jeśc :cool2: wiec nie pogadałyśmy jeszcze

Za to jak mój łos zobaczy rachunek telefoniczny z tego miesiaca to mnie z chaty wywali :-p
koniec

Edytko juz wypytałam Grzesia o wszystko i jutro z rana Ci na priva napisze co powiedział.

To narka baby ide spać
pa :elvis:

reklama
asiu trzymam qciuki za jazde!!!napewno dasz rade..........:elvis::elvis:
ja tez chciałam zaczac prawko, zobaczymy jak tam sie poukładaja moje sprawy z praca...........
zauwazyłam ze wszystkie wazne dla mnie ostatnio decyzje za uzaleznione od pracy i kasy..............
hmmmm niepoboda mnie sie to!!! :eek::eek::eek:

edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........:dry::dry::-p:-p:-p:-D:-D

Do góry