reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA będzie dobrze będziemy trzymać qciuki :tak: :tak: :tak:
nikogo nie ma więc i ja spadam, wiecie że im rzadziej tu zaglądam tym trudniej sie odezwać człowiek coraz bardziej obco się czuje kiedyś siedziałam na bb całe wieczory a teraz wpadam od czasu do czasu i jakoś tak nie mogę nadążyć, wy się już znacie nawet w "realu" a ja... na to spotkanie też nie mam szans pojechać nie miałabym po prostu chyba z kim krzyska zostawić może następne będzie gdzieś bardziej na wschód to zobaczymy ;-)

e tam Kate -od razu obco :no:
Wszystkim nam tutaj Ciebie brakuje:tak:.
Ja myślę, że każdej z nas przybywa codziennie nowych spraw i tylko niektórymi można się podzielić z lipcówkami. Z tego też powodu nie da się odpowiedzieć na wszystkie posty babeczek, które tu piszą (brak czasu).

Zauważyłam, że ostatnio zdecydowanie częściej zagląda do nas Wiki_28, tak się zastanawiam gdzie ona była jak jej nie było?;-)

Acha Kasiu, może spróbuj jeszcze pokombinować z tym spotkaniem, w końcu do marca jest jeszcze trochę czasu:tak: :elvis:.

czytam i czytam i stwierdzam,że moje dziecko przy Waszych to krasnal jakis
Weronika ma 78cm i waży 10,9 kg :szok:

Julia waży 11kg więc podobnie :tak:

Julia nic nie chce jeść ja już mam dość :-( :zawstydzona/y: :wściekła/y:
zaczynamy jedzenie i odrazu jak widzi że jej coś chce dać to ma odruch wymiotny:baffled:
mleka nie je wcale już .... serek Danio jeszcze jada z łaską :dry:
dziś na śniadania jadła żurek z jajkiem a na kolacje rosół - oczywiście 40minut zanim zjadła pół z przygotowanej porcji ...katastrofa:no:

jutro idę z nią do lekarza - dodatkowo kaszle ale była badana w tamtym tygodniu i niby zdrowa ale nie całkiem ... niewiem już co z nią robić :confused:

teraz bardzo dzieci chorują i dla pewności pójde jutro.

Elfiko gratulacje dla siostry i jej męza ślicznej coreczki.
Hanti świetna ta sukienka, bardzo mnie się podoba.
A ja wczoraj byłam na urodzinach u koleżanki i do dzisiaj to odchorowuję. Kurde kto to wymyslił ta paskudną wódkę nie dośc, że to nie dobre, to jeszcze po tym nie dobrze. W drodze powrotnej urwał mnie się film i Marcin opowiadał mi jak chciałam go zgwałcic na dworzu, a że on się nie zgodził to strasznie płakałam:-p:szok::cool2::dry:

:-D :-D :-D :cool2: :cool2: :cool2:

Lilka czekamy na 100% potwierdzenie :-)

elfiko cudne zdjęcia całej szczęśliwej rodzinki
malutka jest przesłodka - JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA SIOSTRY :elvis:

dobry wieczór kochane
wpadam na chwile i zaraz zmykam bo słaba jeszcze jestem straszliwie i musze sie wyspac
Łos sie własnie na mnie obraził bo mu kazałam iśc do łazienki sie kąpac :eek:
Ja tutaj umierajaca na żołądek od trzech dni, mdli mnie jeszcze straszliwie a on wypił piwo i teraz mu sie na całusy zebrało , bleeee jak mnie mdli od tego piwowego zapachu . Wygnałam go i sie obraził :-p dziwny jakiś hmmmm
Kochane jeszcze raz wszystkim dziekuje za gratulacje dla siostry i życzenia zdrówka :elvis: :elvis: :elvis:
Maja rodziła siłami natury tylko na ostatnie pól godziny dostąła zastrzyk w kręgosłup żeby szybciej poszło bo już rodziła 9 godzine i lekarze bali sie o dziecko.
Po tym zastrzyku troszke odsapnęła a potem raz parła i mała wyskoczyła z głośnym krzykiem :tak:
Nie nacinali jej bo tego nie stosują, położne ja rozmasowały i nie popękała wcale.
Małej nie umyli tylko osuszyli bo podobno to ochrona przeciwbakteryjna dla noworodka.

Adaś przeciął pępowine i jest dumny jak paw z tego powodu :-) :-D
Dzisiejszą noc spędzaja w trójke bo wynajeli sobie sale z łożem małżenskim, i takimi bajerami i sa z dzieckiem oboje.
Narazie mam tylko takie okrojone sprawozdanie bo Adaś nie miał czasu długo opowiadać a co sie udaje mi dodzwonić do siostry to Laura sie budzi i chce jeśc :cool2: wiec nie pogadałyśmy jeszcze

Za to jak mój łos zobaczy rachunek telefoniczny z tego miesiaca to mnie z chaty wywali :-p
koniec

Edytko juz wypytałam Grzesia o wszystko i jutro z rana Ci na priva napisze co powiedział.

To narka baby ide spać
pa :elvis:

reklama
asiu trzymam qciuki za jazde!!!napewno dasz rade..........:elvis::elvis:
ja tez chciałam zaczac prawko, zobaczymy jak tam sie poukładaja moje sprawy z praca...........
zauwazyłam ze wszystkie wazne dla mnie ostatnio decyzje za uzaleznione od pracy i kasy..............
hmmmm niepoboda mnie sie to!!! :eek::eek::eek:

edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........:dry::dry::-p:-p:-p:-D:-D

Do góry