dobry wieczór kochane
wpadam na chwile i zaraz zmykam bo słaba jeszcze jestem straszliwie i musze sie wyspac
Łos sie własnie na mnie obraził bo mu kazałam iśc do łazienki sie kąpac
Ja tutaj umierajaca na żołądek od trzech dni, mdli mnie jeszcze straszliwie a on wypił piwo i teraz mu sie na całusy zebrało , bleeee jak mnie mdli od tego piwowego zapachu . Wygnałam go i sie obraził
dziwny jakiś hmmmm
Kochane jeszcze raz wszystkim dziekuje za gratulacje dla siostry i życzenia zdrówka
Maja rodziła siłami natury tylko na ostatnie pól godziny dostąła zastrzyk w kręgosłup żeby szybciej poszło bo już rodziła 9 godzine i lekarze bali sie o dziecko.
Po tym zastrzyku troszke odsapnęła a potem raz parła i mała wyskoczyła z głośnym krzykiem
Nie nacinali jej bo tego nie stosują, położne ja rozmasowały i nie popękała wcale.
Małej nie umyli tylko osuszyli bo podobno to ochrona przeciwbakteryjna dla noworodka.
Adaś przeciął pępowine i jest dumny jak paw z tego powodu :-)
Dzisiejszą noc spędzaja w trójke bo wynajeli sobie sale z łożem małżenskim, i takimi bajerami i sa z dzieckiem oboje.
Narazie mam tylko takie okrojone sprawozdanie bo Adaś nie miał czasu długo opowiadać a co sie udaje mi dodzwonić do siostry to Laura sie budzi i chce jeśc
wiec nie pogadałyśmy jeszcze
Za to jak mój łos zobaczy rachunek telefoniczny z tego miesiaca to mnie z chaty wywali
koniec