reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hello kochane:-) :-) :-) :-) :-)

zaglądam dopiero dziś,bo wczoraj miałam dość
kocham moje babcie,ale do tego dochodzą i babcie Otylci,
a co za tym idzie jest parę mieszkań do odwiedzania
i każdy chciałby nas mieć,jak najdłużej:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

chyba sie starzaję:-p

reklama
Elfik,ale śliczna jest Twoja siostrzenica:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
a tak bym ja obcałowala:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: ,

boshe,kiedy nasze maluchy takie były:confused: :baffled: :happy:

Elficzku oglądając i zako****ąc się w kostiumiku,
pomyślałam,że właśnie na Tobie świetnie by wyglądał,
bo na mnie z obecną obfita tkanka tłuszczową,
niestety NIE:no: :no: :no: :no: :no:

SUPER,że czujecie się już lepiej.............TAK TRZYMAĆ:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Hej babki :-)

edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........:dry::dry::-p:-p:-p:-D:-D

nom, żeby nie powiedzieć przerażająca hehe ;-) ;-) :-)

Hej
Ja na chwilkę.
Edytko tu masz programik do odzyskiwania danych z Padnietych Cd.
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=19058147288102455021
u MNIE SPRAWDZA SIę W 100%

Kurczę jak ja nie lubie tak wpadać jak po ogień ale cóż....:baffled::baffled:

Dzięki kochana:elvis: :elvis: :elvis: , przetestowałam już płytę i wywaliło mi 82 błędy po czym program zaczął się wieszać hym ;-(
Mam też drugi program (dziękuje elficzorku kochany :elvis:) i kopiuję nim ocalałe pliki, ale z tych walniętych to już chyba nic nie będzie.:no:
Dziwne jest tylko to, że widać całą fotkę w tym bocznym okienku "szczegóły" a jak się próbuje ją otworzyć to otwiera się tylko jakiś jej szczątkowy kawałek.

Wiki fajnie,że wieczorek wam się udał,
życzę Wam więcej takich miłych chwilek:tak: :tak: :tak:

Lilka,ale mieliście jazdę do Poznania,
tylko współczuć:baffled: :baffled: :baffled:

E-mamo,Nianiu dajcie znać,jak uda Wam się odzyskać
zdjęcia.............oczywiście trzymam KCIUKI;-) :-) :tak:

Hello!!!

Mała wpadka na chwilkę - zaraz wracam do pracki. Ja ostatnio zaglądam niezbyt często ale wcale nie czuje się obco gdy zaglądam po przerwie ;-) :-p Chyba za bardzo czuje się z Wami związana :-)

Chyba udalo się zlokalizować mieszkanko, które chcemy kupic i to by oznaczało, że będę miała więcej czasu, juppppi :-)

Hej babki :-)

nom, żeby nie powiedzieć przerażająca hehe ;-) ;-) :-)

Dzięki kochana:elvis: :elvis: :elvis: , przetestowałam już płytę i wywaliło mi 82 błędy po czym program zaczął się wieszać hym ;-(
Mam też drugi program (dziękuje elficzorku kochany :elvis:) i kopiuję nim ocalałe pliki, ale z tych walniętych to już chyba nic nie będzie.:no:
Dziwne jest tylko to, że widać całą fotkę w tym bocznym okienku "szczegóły" a jak się próbuje ją otworzyć to otwiera się tylko jakiś jej szczątkowy kawałek.

Edzia trzymam kciuki za powodzenie w odzyskiwaniu zdjęć :tak: :-)

Edzia jezscze nic nie wiem, bo mam tu mały hejzel. Napisałam Radkowi i jak tylko go zaobacze albo jak mi odpisze dam Ci znać:tak:
Widziałaś ten program od Niuni? Działa u Ciebie?

oki oki, czekam ;-) :tak:
Ten program od Niuńki u mnie nie działa, albo ja nie umiem go obsługiwać:szok: :zawstydzona/y:

Ja bym się załamała gdybym straciła zdjęci misia od urodzenia :szok: :szok: :szok: Co prawda zawsze kilka jest rozrzuconych na internecie (no wlasnie dziewczyny - moze chociaz przelećcie się po naszych maluchach i zbierzcie te, które są zamieszczone :confused: ), ale fajnie miec wszystko w jednym miejscu. Będę musiala zrobić backupy i pozgrywac wszystko na plytki.

e-mamo co do reakcji Julki na teściową,
mnie się wydaje,ze mała tęskni za Twoją mamą
i nie mając jej w zasięgu ............. Julcia
zrekompensowała sobie brak kochanej babci
w taki oto sposób:tak:

reklama
Do góry