reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hello kochane:-) :-) :-) :-) :-)

zaglądam dopiero dziś,bo wczoraj miałam dość
kocham moje babcie,ale do tego dochodzą i babcie Otylci,
a co za tym idzie jest parę mieszkań do odwiedzania
i każdy chciałby nas mieć,jak najdłużej:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

chyba sie starzaję:-p

reklama
Elfik,ale śliczna jest Twoja siostrzenica:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
a tak bym ja obcałowala:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: ,

boshe,kiedy nasze maluchy takie były:confused: :baffled: :happy:

Elficzku oglądając i zako****ąc się w kostiumiku,
pomyślałam,że właśnie na Tobie świetnie by wyglądał,
bo na mnie z obecną obfita tkanka tłuszczową,
niestety NIE:no: :no: :no: :no: :no:

SUPER,że czujecie się już lepiej.............TAK TRZYMAĆ:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Hej babki :-)

edytko historia z uwielbieniem tesciowej słodka...........:dry::dry::-p:-p:-p:-D:-D

nom, żeby nie powiedzieć przerażająca hehe ;-) ;-) :-)

Hej
Ja na chwilkę.
Edytko tu masz programik do odzyskiwania danych z Padnietych Cd.
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=19058147288102455021
u MNIE SPRAWDZA SIę W 100%

Kurczę jak ja nie lubie tak wpadać jak po ogień ale cóż....:baffled::baffled:

Dzięki kochana:elvis: :elvis: :elvis: , przetestowałam już płytę i wywaliło mi 82 błędy po czym program zaczął się wieszać hym ;-(
Mam też drugi program (dziękuje elficzorku kochany :elvis:) i kopiuję nim ocalałe pliki, ale z tych walniętych to już chyba nic nie będzie.:no:
Dziwne jest tylko to, że widać całą fotkę w tym bocznym okienku "szczegóły" a jak się próbuje ją otworzyć to otwiera się tylko jakiś jej szczątkowy kawałek.

Wiki fajnie,że wieczorek wam się udał,
życzę Wam więcej takich miłych chwilek:tak: :tak: :tak:

Lilka,ale mieliście jazdę do Poznania,
tylko współczuć:baffled: :baffled: :baffled:

E-mamo,Nianiu dajcie znać,jak uda Wam się odzyskać
zdjęcia.............oczywiście trzymam KCIUKI;-) :-) :tak:

Hello!!!

Mała wpadka na chwilkę - zaraz wracam do pracki. Ja ostatnio zaglądam niezbyt często ale wcale nie czuje się obco gdy zaglądam po przerwie ;-) :-p Chyba za bardzo czuje się z Wami związana :-)

Chyba udalo się zlokalizować mieszkanko, które chcemy kupic i to by oznaczało, że będę miała więcej czasu, juppppi :-)

Hej babki :-)

nom, żeby nie powiedzieć przerażająca hehe ;-) ;-) :-)

Dzięki kochana:elvis: :elvis: :elvis: , przetestowałam już płytę i wywaliło mi 82 błędy po czym program zaczął się wieszać hym ;-(
Mam też drugi program (dziękuje elficzorku kochany :elvis:) i kopiuję nim ocalałe pliki, ale z tych walniętych to już chyba nic nie będzie.:no:
Dziwne jest tylko to, że widać całą fotkę w tym bocznym okienku "szczegóły" a jak się próbuje ją otworzyć to otwiera się tylko jakiś jej szczątkowy kawałek.

Edzia trzymam kciuki za powodzenie w odzyskiwaniu zdjęć :tak: :-)

Edzia jezscze nic nie wiem, bo mam tu mały hejzel. Napisałam Radkowi i jak tylko go zaobacze albo jak mi odpisze dam Ci znać:tak:
Widziałaś ten program od Niuni? Działa u Ciebie?

oki oki, czekam ;-) :tak:
Ten program od Niuńki u mnie nie działa, albo ja nie umiem go obsługiwać:szok: :zawstydzona/y:

Ja bym się załamała gdybym straciła zdjęci misia od urodzenia :szok: :szok: :szok: Co prawda zawsze kilka jest rozrzuconych na internecie (no wlasnie dziewczyny - moze chociaz przelećcie się po naszych maluchach i zbierzcie te, które są zamieszczone :confused: ), ale fajnie miec wszystko w jednym miejscu. Będę musiala zrobić backupy i pozgrywac wszystko na plytki.

e-mamo co do reakcji Julki na teściową,
mnie się wydaje,ze mała tęskni za Twoją mamą
i nie mając jej w zasięgu ............. Julcia
zrekompensowała sobie brak kochanej babci
w taki oto sposób:tak:

reklama
Do góry