reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko gratulacje dla siostry i jej męza ślicznej coreczki.
Hanti świetna ta sukienka, bardzo mnie się podoba.
A ja wczoraj byłam na urodzinach u koleżanki i do dzisiaj to odchorowuję. Kurde kto to wymyslił ta paskudną wódkę nie dośc, że to nie dobre, to jeszcze po tym nie dobrze. W drodze powrotnej urwał mnie się film i Marcin opowiadał mi jak chciałam go zgwałcic na dworzu, a że on się nie zgodził to strasznie płakałam:-p:szok::cool2::dry:
:-D :-D :-D

reklama
heloł

jak minęła wam niedziela?
mi fajniutko, rodzinnie
wyspałam sie
wyseksiłam :cool2:

z mamą Karola zrobiłam pizze mniammmm mniam :-)
i tak sobie teraz siedzimy z kawusia i odpoczywamy wszyscy
ale jeszcze prasowanko mnie czeka :-p :sick:

Elfiko gratulacje dla siostry i jej męza ślicznej coreczki.
Hanti świetna ta sukienka, bardzo mnie się podoba.
A ja wczoraj byłam na urodzinach u koleżanki i do dzisiaj to odchorowuję. Kurde kto to wymyslił ta paskudną wódkę nie dośc, że to nie dobre, to jeszcze po tym nie dobrze. W drodze powrotnej urwał mnie się film i Marcin opowiadał mi jak chciałam go zgwałcic na dworzu, a że on się nie zgodził to strasznie płakałam:-p:szok::cool2::dry:

no normalnie az sie poplakałam ze smiechu :-D :-D :-D
jestes niemozliwa :-D

Ja całą niedzielę siedziałam w domu :baffled: :confused:
Dzieciaki już śpią (Wiktoria wyjątkowo wcześnie usneła)
teraz posiedzimy sobie z mężem przy kominku z winkiem:tak: :-) :cool2:

kurcze Wiki ale ci zazdroszcze tego kominka, moim marzeniem jest taki pokój z kominkiem ale na razie brak miejsca niestety

reklama
Do góry