reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

widziałam wasze aniołki dla babc i dziadków i są śliczne te z masy papierowej i te hanti z bristolu, ja nie mam zapału do takich prac więc nasze babcie i dziadkowie dostali zdjęcia chłopaków oprawione w ładne rameczki (kupione oczywiście a nie zrobione):-)

reklama
Hej dziewczyny!
Bardzo współczuję Waszym dzieciaczkom z powodu tych wirusów. Nikogo nie zaskoczę jak powiem, że u nas też wiało jak w kieleckiem. Nawet nam linię telefoniczną zerwało, przez co myślałam, że do poniedziałku nie będziemy mieć ani telefonu, ani internetu :wściekła/y: :no:. Ale dziś, w przerwie miedzy wianiem a wianiem :-D odważyłam się wyjść z Małą na krótki spacerek na nóżkach. Ale to moje dziecko wcale nie potrafi chodzić grzecznie, zaczepia ludzi, ucieka w przeciwą stronę a przy tym wrzeszczy...taka nie wyżyta jest:-) :-) ...
witaj my się chyba nie znamy :tak:
moje dziecko tez jest niewyżyte, i ucieka rozrabia krzyczy itp. wózka na razie nie używamy tylko wychodzimy na nóżkach ze wszględu właśnie na tą pogodę bo mam wrażenie że w wózku byłoby gorzej

Cześć babeczki
No trochę nadrobiłam....
Elficzku GRATULACJE DLA MAI I JEJ MAłEJ RODZINKI!!!! A LAURA CUDEńKO!!!

Poza tym Tusia twój tekst o gwałcie.......zsikałam się prawie ze śmiechu:-D:-D:-D

Edytko mam całkiem dobry program do odzyskiwania danych z padniętych cd, jak coś to jutro wynajde ...:tak:
Lilka rób test a nie nas tu przetrzymujesz...
Zdrówka choruskom i tym małym i tym dużym:elvis::elvis::elvis::elvis:

HMMM WIDZĘ ŻE NIE MA JUZ NIKOGO, U NAS ZNOWU WIEJE my mieliśmy awarię elektryczności i od czwartku wieczora nie mieliśmy prądu do piątku do godz 19-tej, ciekawe jak bedzie dzisiaj

Hej Babki wieczorkiem ! :-)

Niunia :tak: chętnie, chętnie ;-) Naprawdę mi zależy na tej płytce.

Byliśmy dziś u Babci i Dziadka młodej i aniołek zrobił furorę ;-) :-D

Mam też drugiego w domu dla mojej mamy, zrobiłam go z gliny i upiekłam w piecu hehe (wyszedł fajniejszy hihi)
Julka zakochała się dziś w babci:szok:. Teściowa ma rękę w gipsie i za bardzo nie mogła jej tulić, a ona koniecznie musiała wdrapać się na babcine kolana i tak z nią siedziała, jadła sernik i dawała jej buziaki :szok:
Jak wyszliśmy to krzyczała babaaaaa, babaaaaa, babaaaaaaaa i w samochodzie całą drogę do domu: gdzie baba? baby nie ma? babaaaaaaa!! baba!!!
Jestem w szoku:szok:

Hej Babki wieczorkiem ! :-)

Niunia :tak: chętnie, chętnie ;-) Naprawdę mi zależy na tej płytce.

Byliśmy dziś u Babci i Dziadka młodej i aniołek zrobił furorę ;-) :-D

Mam też drugiego w domu dla mojej mamy, zrobiłam go z gliny i upiekłam w piecu hehe (wyszedł fajniejszy hihi)
Julka zakochała się dziś w babci:szok:. Teściowa ma rękę w gipsie i za bardzo nie mogła jej tulić, a ona koniecznie musiała wdrapać się na babcine kolana i tak z nią siedziała, jadła sernik i dawała jej buziaki :szok:
Jak wyszliśmy to krzyczała babaaaaa, babaaaaa, babaaaaaaaa i w samochodzie całą drogę do domu: gdzie baba? baby nie ma? babaaaaaaa!! baba!!!
Jestem w szoku:szok:

trzeba Jej wybaczyc, młoda jest i nie zna się na ludziach :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :eek: :baffled: :elvis: :-) :-) :-) ;-)

hej kobitki, :-)
my cały dzisiejszy dzień spędziliśmy w gosciach tzn. odiwdziliśmy 3 prababcie i pradziadka Darii oraz 2 babcie i dwóch dziadków Darii :tak: :szok: :szok: :szok:
jestem wykończona :tak: :tak: :baffled: :baffled: :eek:

reklama
DASARIA będzie dobrze będziemy trzymać qciuki :tak: :tak: :tak:
nikogo nie ma więc i ja spadam, wiecie że im rzadziej tu zaglądam tym trudniej sie odezwać człowiek coraz bardziej obco się czuje kiedyś siedziałam na bb całe wieczory a teraz wpadam od czasu do czasu i jakoś tak nie mogę nadążyć, wy się już znacie nawet w "realu" a ja... na to spotkanie też nie mam szans pojechać nie miałabym po prostu chyba z kim krzyska zostawić może następne będzie gdzieś bardziej na wschód to zobaczymy ;-)

Do góry