reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam i ja!
Tylko na chwilkę, bo póki świeci słonce idę na zakupki.

Jeszcze niezdązyłam się pochwalić, ale jutro wyjeżdżam na ponad tydzień....Na Mazury. :tak:
Wiem, że to nie zbyt zimowe miejsce, ale mam okazję jechac i mam tam rodzinkę więc same rozumiecie. Tylko niE bede miałA dostępU do kompa:wściekła/y::no::no::no:, aLe jak wórce do nadrobie.Obiecuję.:tak:

Postaram się zajrzec potem.

A teraz jeszcze MEGA GRATKI SWIEżO UPIECZONYM RODZICOM I CIOTCE ELFIKO.

Zauważyłam, że ostatnio zdecydowanie częściej zagląda do nas Wiki_28, tak się zastanawiam gdzie ona była jak jej nie było?;-)

Acha Kasiu, może spróbuj jeszcze pokombinować z tym spotkaniem, w końcu do marca jest jeszcze trochę czasu:tak: :elvis:.

Wiki się poprostu rozkręca;-) ;-) :-p :cool2:
A tak serio to ja was czytałam:cool2: :ninja2: , ale z pisaniem było gorzej
Bo jak się pisze cały czas to jest łatwiej, natomiast jak się przestaje to póżniej trudno wrócić, bo tak jak napisała Kate człowiek czuje się obco:eek:

Melduje się z obsuwą bo dziś mam robotę:tak:
Nadrabiam na chybcika:-p

Nianiu co z tymi pracami Twoimi, bo mysle sobei od czasu do czasu :-p

Jezscze nic :-( :-p :sick:
Moze dziś coś się dowiem..

Aniu - NiaNiu kochana, jezuuu czekam na wieści od Ciebie, czy sprawa jest do uratowania czy trzeba się pogodzić z myślą, że pierwsze fotki dziecka przepadły...
Oj, najgorsze jest to, że łoś mówi, że podczas nagrywania płyty nie wyskoczył mu żaden błąd i że płyta powinna działać... wrrrrrrrrr
No nic, czekam do poniedziałku :tak: ;-)
Edzia jezscze nic nie wiem, bo mam tu mały hejzel. Napisałam Radkowi i jak tylko go zaobacze albo jak mi odpisze dam Ci znać:tak:
Widziałaś ten program od Niuni? Działa u Ciebie?

[

Hej
Ja na chwilkę.
Edytko tu masz programik do odzyskiwania danych z Padnietych Cd.
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=19058147288102455021
u MNIE SPRAWDZA SIę W 100%

Kurczę jak ja nie lubie tak wpadać jak po ogień ale cóż....:baffled::baffled:

super to i ja się podłączam i ściągam ten program:tak:

Brunetka zazdroszczę Ci tego wyjazdu, ja też chętnie bym gdzieś wybyła:baffled:
Nigdy nie byłam na Mazurach, ale mam straszną ochotę tam pojechać, ale z tym będę musiała poczekać aż zrobi się ciepło:tak: :-)
My klika razy w roku robimy sobie takie weekendowe wypady do Zakopanego, uwielbiam to miasto ma taki super klimacik, że z wielką radością tam wracam:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry