reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam i ja!
Tylko na chwilkę, bo póki świeci słonce idę na zakupki.

Jeszcze niezdązyłam się pochwalić, ale jutro wyjeżdżam na ponad tydzień....Na Mazury. :tak:
Wiem, że to nie zbyt zimowe miejsce, ale mam okazję jechac i mam tam rodzinkę więc same rozumiecie. Tylko niE bede miałA dostępU do kompa:wściekła/y::no::no::no:, aLe jak wórce do nadrobie.Obiecuję.:tak:

Postaram się zajrzec potem.

A teraz jeszcze MEGA GRATKI SWIEżO UPIECZONYM RODZICOM I CIOTCE ELFIKO.

Zauważyłam, że ostatnio zdecydowanie częściej zagląda do nas Wiki_28, tak się zastanawiam gdzie ona była jak jej nie było?;-)

Acha Kasiu, może spróbuj jeszcze pokombinować z tym spotkaniem, w końcu do marca jest jeszcze trochę czasu:tak: :elvis:.

Wiki się poprostu rozkręca;-) ;-) :-p :cool2:
A tak serio to ja was czytałam:cool2: :ninja2: , ale z pisaniem było gorzej
Bo jak się pisze cały czas to jest łatwiej, natomiast jak się przestaje to póżniej trudno wrócić, bo tak jak napisała Kate człowiek czuje się obco:eek:

Melduje się z obsuwą bo dziś mam robotę:tak:
Nadrabiam na chybcika:-p

Nianiu co z tymi pracami Twoimi, bo mysle sobei od czasu do czasu :-p

Jezscze nic :-( :-p :sick:
Moze dziś coś się dowiem..

Aniu - NiaNiu kochana, jezuuu czekam na wieści od Ciebie, czy sprawa jest do uratowania czy trzeba się pogodzić z myślą, że pierwsze fotki dziecka przepadły...
Oj, najgorsze jest to, że łoś mówi, że podczas nagrywania płyty nie wyskoczył mu żaden błąd i że płyta powinna działać... wrrrrrrrrr
No nic, czekam do poniedziałku :tak: ;-)
Edzia jezscze nic nie wiem, bo mam tu mały hejzel. Napisałam Radkowi i jak tylko go zaobacze albo jak mi odpisze dam Ci znać:tak:
Widziałaś ten program od Niuni? Działa u Ciebie?

[

Hej
Ja na chwilkę.
Edytko tu masz programik do odzyskiwania danych z Padnietych Cd.
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=19058147288102455021
u MNIE SPRAWDZA SIę W 100%

Kurczę jak ja nie lubie tak wpadać jak po ogień ale cóż....:baffled::baffled:

super to i ja się podłączam i ściągam ten program:tak:

Brunetka zazdroszczę Ci tego wyjazdu, ja też chętnie bym gdzieś wybyła:baffled:
Nigdy nie byłam na Mazurach, ale mam straszną ochotę tam pojechać, ale z tym będę musiała poczekać aż zrobi się ciepło:tak: :-)
My klika razy w roku robimy sobie takie weekendowe wypady do Zakopanego, uwielbiam to miasto ma taki super klimacik, że z wielką radością tam wracam:-)

reklama
Do góry