reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hi no to mam kruszynkę 92;-)
już po kolędzie
w skrócie
czekamy na kolęde a łoś rozebrał się do gaci (nie wiem czemu ) i poszedł spać z martiną
mieli być o 16 a tu o 15 dzwonek do drzwi:cool2:
przyjmą państwo kolęde?
a ja na to że tak ale za 5 minut:-D trzasnęłam drzwiami
po 3 minutach kolejny dzwonek
whodzą łoś w t-schercie i dzinsach na lewej stronie sieda koło mnie
staram się nie patzreć na niego:szok:
ksiądz rozbawiony pogadał pobłogosławił śpiąca martinę i poszedł

reklama
no i jeszcze ksiądz na koniec nam powiedział że rodzice jak mają dzieci to żałują dwa razy:cool2:

raz jak dzidzie są małe, że nie mogą ich zjeść a są takie słodkie:elvis:
drugi raz jak są duże, że ich nie zjedli jak były małe:tak: :-) ;-) :elvis:

Hej, wielkie gratulacje dla Majeczki!!! Niech się cieszy Laurą :) Ale super.

Podekscytowalam sie, jakby to ktoś z mojej rodziny był :tak: :-)

Wlasnie zdałam sobie sprawę, że babyboomuję już trzeci rok :szok: :szok: :szok:
Ale czad ;-) :-)

Niestety nie mam sily nadrabiac co się działo, ale widzę ze piszecie o rozmiarach dzieci. Maciejek waży ok. 12 kg. A ubranka Mu kupuję 86-92 :)

reklama
Garatulacje dla młodej mamusi i cioci - Elficzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dasaria - Daria to jakąś modelką pewnie zostanie z takim wzrostem :-)

My właśnie wróciliśmy z siłowni i zjadłabym konia z kopytami :-) Mam ochotę na małe co nieco :-)

No i chorowitki kurować się!!!!!!!!!

Do góry