reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kredziu, jak dobrze ze się odezwałas...trzymam kciuki za przepędzenie uroków i Twoich , Elfikowych i Tusiowych... Kredzia juz wczesniej pisąłam o tym ale mogłas nie doczytac- podaj na zwierzakach do siebie namiary. bo nawet nie ma jak się z Tobą skontaktowac...

reklama
matko jak u nas wieje :szok:
Weronika zasypia i jęczy a ja... mi jest niedobrze od dobrej godziny i zbiera mi sie na wymioty :sick:
Jeszcze musze za godzine ubrac dziecko i do lekarza jechać ale mam stracha z domu wychodzic brrrr drzewa do ziemi ugina.
Ciekawe kiedy prad wysiądzie

kochane dziekuje za życzenia zdrowia :elvis: :elvis: :elvis:
ja takze zycze wszystkim chorowitkom pogody ducha i szybkiego przegnania bakterii

kochane a to tak dla przypomnienia żebyście nie zapomniały jak wyglądamy
:)

fotki083po9.jpg

img0077bu2.jpg

matko jak u nas wieje :szok:
Weronika zasypia i jęczy a ja... mi jest niedobrze od dobrej godziny i zbiera mi sie na wymioty :sick:
Jeszcze musze za godzine ubrac dziecko i do lekarza jechać ale mam stracha z domu wychodzic brrrr drzewa do ziemi ugina.
Ciekawe kiedy prad wysiądzie
qrde chyba faktycznie jakis wirus żołądkowy panuje...Elfiku mi bardzo pomogło picie wody z cukrem i solą- tzn. odrobiną jednego i drugiego, ma byc taki smak łzy.

no i chciałam wam powiedzieć,że moja siostra jako jedyna na styczniówkach jeszcze nie urodziła. Wszystkie styczniowe maluszki juz na swiecie a ten nasz zwleka :-)
Siostra juz szaleje tak jej sie oczekiwanie na dzidziusia dłuży :tak:

hej hej , wstałam..........

ide po kawe i czytam dalej!!!

weronisi
zdroweczka, powiem Ci kochana ze u Nas z powodu takich niezytów zoładkowych zamkniete sa 3 odziały w szpitalu!!!!

Hej kochane :elvis:

Joasiu, buciki pierwsza klasa :tak: Ja też nawet buty kupuję przez allegro, więc mamy tak samo ;-)

Gabince i Weroniczce dużo zdrówka i pozytywnej energii. Biedna elfiko, nie dość, że chore dziecko, to jeszcze walka z żywiołem w nocy :baffled:
Ja wczoraj wracając z aerobiku również napatoczyłam się na mega deszczową wichurę. Powyginało mi parasol w cztery strony swiata, spodnie miałam mokre do kolan, o butach nie wspomnę :baffled: A dzisiaj mówię, jak żaba :eek: Oboje z Kornelkiem mamy jakieś problemy z chrypą. Na razie gorączki nie ma, więc daję mu tylko cebion, wapno i mleko z miodem, a siebie faszeruję neoanginem i rutinoscorbinem.

Wiki, napisałaś, że mały idzie we wrześniu do przedszkola. Przyjmują u Was dwuletnie dzieci? U nas przedszkole od trzech lat, w wyjątkowych sytacjach od 2,5.

Dasaria, dasz radę w nowej sytuacji, a do września jeszcze daleko, tym bardziej zdążysz się przestawić :tak:

Ale jestem głodna. Za kwadrans obiad, na który pobiegnę z ochotą :tak:

no i chciałam wam powiedzieć,że moja siostra jako jedyna na styczniówkach jeszcze nie urodziła. Wszystkie styczniowe maluszki juz na swiecie a ten nasz zwleka :-)
Siostra juz szaleje tak jej sie oczekiwanie na dzidziusia dłuży :tak:

oj wiem co czuje, mnie sie termin porodu przesunał o 7 dni............myslalam, ze umre z niepewnosci hehehe

buziaczki dla Mai!!!!

reklama
Do góry