Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Właśnie lecą Teletubisie i próbuję nim zainteresować Oliwiera, ale on bawi się suszarką i olewa Teletubisie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mnie łoś wkur...... niech idzie już spać bo mu jeszcze coś zrobie
czepia się o wszystko, dostało mi się za to że
- w łazience śmierdzi płynem czyszczącym
- w szafie przy bezpiecznikach leżą ręczniki
- martyna ma wysypkę napewno dałam jej coś nie tak do jedzenia
- butelki wsadziłam do zlewu razem z talerzami
- nie podłączyłam laptopa do prądu teraz bateria jest słaba
- nie kupi mi inhalatora bo po co mi to woli kupić oczyszczać powietrzaa ja muszę wziąść wziewne leki więc jutro będę leciała do przychodni i jakoś sama będę musiała sobie coś takiego zamówić, nie opłaca misię płacić za pojedyńcze inhalacje
- bez sensu kupiłam stanik bawełniany teraz to wcale już cycków nie mam
nie lubię łosia :unibrow:
w dupie go mam ja sobie rade dam
Cześć Lasie :-) Nadrobiłam, teraz ide po kawę
U nas tak wieje, że mało mi drzwi w samochodzie nie wyrwało kiedy wysiadałam
cześć kobitki
nie odzywałam sie bo mi sie poważnie dzecko rozchorowało :-(
mała ma biegunke, w nocy były wymioty, ogółnie leje sie przez ręce :-(
najlepsze jest to,że od dóch dni dziwnie sie zachowywała wiec poszłam z nią wczoraj do pediatry i ten stwierdził,że jest zdrowa tylko ząbkuje
ale wątpie,żeby aż tak wymiotywała przez zęby :sick:
dzisiaj znowu do lekarza idziemy bo ta biegunka straszna i boje sie odwodnienia. Weronika nic nie chce pic i musimy ja poic siłą
w nocy mało mi domu z korzeniami nie wyrwało, nie było wody, pradu, idtny koniec świata. O 1saej w nocy zaczął nam dzwonek przy furtce dzwonic bo zamoknął i sie zrobiło spiecie. Ja dziecka pilnowałam a łos ze śrubokretami przy dzwonku majsrował a siostra pisała,że w Niemczech samochody z autostrady wyrzucało taki był wiatr.