reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Hej kochane
Dasaria, dasz radę w nowej sytuacji, a do września jeszcze daleko, tym bardziej zdążysz się przestawić
najbardziej boje się tego czy Daria da rade w nowej sytuacji
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Iwon teoretycznie u nas do przedszkola przyjmują dzieci od 2,5, ale w praktyce jest różnie :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Daria nie chce iśc spac
, nie ma wody,
dobrze, że prąd jest
prąd-=BB hihihihih
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Elficzku ja też dobrze rozumię Maję Ja Wiktorię urodziłam 2 tygodnie po terminie
Ale Mai życzę jak najszybszego i szczęśliwego rozwiązania:-)
Ale Mai życzę jak najszybszego i szczęśliwego rozwiązania:-)
Anikaa
Fan(ka)
to tak jak u nas. jest takie przedszkole prywatne co i 2latki chodzą 9nota bene jest to przedszkole żony żmijewskiego. Kuby chrzestna jest tam przedszkolanką i jak Kuby nie chcieli przyjąc do żłobka to próbował zagadac aby go do przedszkola przyjeli - tylko ze mi sie wydaje ze mimo wszystko jest za mały i nie kontynuowalismy sprawy.Iwon teoretycznie u nas do przedszkola przyjmują dzieci od 2,5, ale w praktyce jest różnie :-)
to Kuba waży 11,5 a mierzy 87 cm i wciąz ma przezwisko kluskaMoje też
Elfiku a Maja na kiedy miała termin ??
tusia25
Fanka BB :)
Weroniczce duzo zdrówka, buziaki.
Maja dzisiaj zdrowa, tylko troche gili ma..
Kredzia kochana co tak ciebie mało na BB.
Mówisz, że w sobote ma gorzej wiac, kurde a my mamy iśc na urodziny do znajomych, Maje z babcia pierwszy raz mamy zostawic na spanie. No zobaczymy.
Maja dzisiaj zdrowa, tylko troche gili ma..
Kredzia kochana co tak ciebie mało na BB.
Mówisz, że w sobote ma gorzej wiac, kurde a my mamy iśc na urodziny do znajomych, Maje z babcia pierwszy raz mamy zostawic na spanie. No zobaczymy.
Joaska
Lipcowe mamy '05
juz po "sniadanku".............lekko odzyłam hehe :-):-):-):-)
asiu co do Twoich planow............jedno pamietaj: szczesliwa mama= szczesliwe dziecko!!!!!Maluszki sa jak barometry, wszystko czuja jakos tak podswiadomie!!!!!!takze do przodu kochana!!!!!trzymam qciukasy..........
asiu co do Twoich planow............jedno pamietaj: szczesliwa mama= szczesliwe dziecko!!!!!Maluszki sa jak barometry, wszystko czuja jakos tak podswiadomie!!!!!!takze do przodu kochana!!!!!trzymam qciukasy..........
Joaska
Lipcowe mamy '05
tusiku a ja słyszałam, ze w sobote ma własnie przestac!!!!!
u nas wogoile przestało wiac, ale w nocy........jejuuuuuu, nawet jakis błyskawice chyba byly, a wahania napiecia w szpitalu były straszne!!!
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
najbardziej boje się tego czy Daria da rade w nowej sytuacji
Żartujesz? Dla Darii to będzie sama frajda móc przebywać wśród dzieciaków. Na Twoim miejscu nie martwiłabym się na zapas