Joaska
Lipcowe mamy '05
iwonka, jak tam juz po obiadku??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwon teoretycznie u nas do przedszkola przyjmują dzieci od 2,5, ale w praktyce jest różnie :-)
iwonka, jak tam juz po obiadku??????
Na czym polega zasadnicza różnica pomiędzy starszakami w żłobku, a pierwszakami w przedszkolu?
chyba tylko roznica w wieku podopiecznych..................
prąd-=BB hihihihih
Nie wiem jaka jest różnicaHmm, to może i ja dam małego we wrześniu do przedszkola, zamiast do żłobka? Bedzie umiał już mówić i robić na nocnik (taki mam plan ). Tylko w sumie, co to za różnica? I tu i tu jest podobnie- opieka, zabawy, spanie, jedzenie, zajęcia muzyczne...Na czym polega zasadnicza różnica pomiędzy starszakami w żłobku, a pierwszakami w przedszkolu?
juz po "sniadanku".............lekko odzyłam hehe :-):-):-):-)
asiu co do Twoich planow............jedno pamietaj: szczesliwa mama= szczesliwe dziecko!!!!!Maluszki sa jak barometry, wszystko czuja jakos tak podswiadomie!!!!!!takze do przodu kochana!!!!!trzymam qciukasy..........
Żartujesz? Dla Darii to będzie sama frajda móc przebywać wśród dzieciaków. Na Twoim miejscu nie martwiłabym się na zapas