reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon teoretycznie u nas do przedszkola przyjmują dzieci od 2,5, ale w praktyce jest różnie:-p :-)

Hmm, to może i ja dam małego we wrześniu do przedszkola, zamiast do żłobka? Bedzie umiał już mówić i robić na nocnik (taki mam plan :cool2: ). Tylko w sumie, co to za różnica? I tu i tu jest podobnie- opieka, zabawy, spanie, jedzenie, zajęcia muzyczne...Na czym polega zasadnicza różnica pomiędzy starszakami w żłobku, a pierwszakami w przedszkolu? :confused:

Hmm, to może i ja dam małego we wrześniu do przedszkola, zamiast do żłobka? Bedzie umiał już mówić i robić na nocnik (taki mam plan :cool2: ). Tylko w sumie, co to za różnica? I tu i tu jest podobnie- opieka, zabawy, spanie, jedzenie, zajęcia muzyczne...Na czym polega zasadnicza różnica pomiędzy starszakami w żłobku, a pierwszakami w przedszkolu? :confused:
Nie wiem jaka jest różnica
Ale u nas jest ciężko z dostaniem się do żłobka , a w przedszkolu mam już córkę więc jak będę ją odwozić to przy okazji wezmę małego

juz po "sniadanku".............lekko odzyłam hehe :) :-):-):-):-)

asiu co do Twoich planow............jedno pamietaj: szczesliwa mama= szczesliwe dziecko!!!!!Maluszki sa jak barometry, wszystko czuja jakos tak podswiadomie!!!!!!takze do przodu kochana!!!!!trzymam qciukasy..........:elvis::elvis::elvis:

Żartujesz? Dla Darii to będzie sama frajda móc przebywać wśród dzieciaków. Na Twoim miejscu nie martwiłabym się na zapas :tak:

kochane dzięki, mam nadzieję, że moje obawy sa na wyrost :tak: :tak: :elvis: :elvis:
co do żłobka to jestem pewna, że wpłynie pozytywnie na Darię, bo obecnie brakuje jej kontaktu z rówieśnikami :tak: :tak: , ale martwi mnie to, że dzieci częściej chorują w żłobkach, jak Daria będzie chora to ktoś bedzie musiał z nią siedziec w domu i pewnie padnie na mnie, ciekawe co na to pracodawca???:eek: :baffled:

Nowe fotki w galeryjce :-)

Weronika jest superaśna na huśtawce i ma identyczną grzywkę, jaką ja nosiłam w jej wieku :cool2: Znowu widzę podobieństwo do mnie sprzed ...nastu lat ;-)

Otylia to prawdziwa dama ;-) ślicznie ubrana w równie ładnym, kolorowym wózku. Na tych zdjęciach jest taka spokojna i dostojna. Urodę z pewnością ma po mamie, która na fotkach prezentuje się równie świetnie :tak:

Kubuś jak zawsze mnie rozbraja. Ta jego zawadiacka minka jest genialna! Zmobilizowałam się po obejrzeniu tych zdjęć, aby zabrać Kornela na plac zabaw. Niech ma taką frajdę, jak Kubuś ;-)

Daria! No, no, no. Nie wiem, czy to dlatego, że jej zdjęcia widzę dosyć sporadycznie, ale to jej zdjęcia wprawiły mnie w największe zdumienie z cyklu- jak te dzieci szybko rosną. Na fotkach Dasaria wygląda jak maleńka kobietka. W tej kiteczce, w tych super dżinsach (wymiękam :cool2: ) prezentuje się, jak kilkutenia już dziewczynka. Urocza!

reklama
Do góry