reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon teoretycznie u nas do przedszkola przyjmują dzieci od 2,5, ale w praktyce jest różnie:-p :-)

Hmm, to może i ja dam małego we wrześniu do przedszkola, zamiast do żłobka? Bedzie umiał już mówić i robić na nocnik (taki mam plan :cool2: ). Tylko w sumie, co to za różnica? I tu i tu jest podobnie- opieka, zabawy, spanie, jedzenie, zajęcia muzyczne...Na czym polega zasadnicza różnica pomiędzy starszakami w żłobku, a pierwszakami w przedszkolu? :confused:

Hmm, to może i ja dam małego we wrześniu do przedszkola, zamiast do żłobka? Bedzie umiał już mówić i robić na nocnik (taki mam plan :cool2: ). Tylko w sumie, co to za różnica? I tu i tu jest podobnie- opieka, zabawy, spanie, jedzenie, zajęcia muzyczne...Na czym polega zasadnicza różnica pomiędzy starszakami w żłobku, a pierwszakami w przedszkolu? :confused:
Nie wiem jaka jest różnica
Ale u nas jest ciężko z dostaniem się do żłobka , a w przedszkolu mam już córkę więc jak będę ją odwozić to przy okazji wezmę małego

juz po "sniadanku".............lekko odzyłam hehe :) :-):-):-):-)

asiu co do Twoich planow............jedno pamietaj: szczesliwa mama= szczesliwe dziecko!!!!!Maluszki sa jak barometry, wszystko czuja jakos tak podswiadomie!!!!!!takze do przodu kochana!!!!!trzymam qciukasy..........:elvis::elvis::elvis:

Żartujesz? Dla Darii to będzie sama frajda móc przebywać wśród dzieciaków. Na Twoim miejscu nie martwiłabym się na zapas :tak:

kochane dzięki, mam nadzieję, że moje obawy sa na wyrost :tak: :tak: :elvis: :elvis:
co do żłobka to jestem pewna, że wpłynie pozytywnie na Darię, bo obecnie brakuje jej kontaktu z rówieśnikami :tak: :tak: , ale martwi mnie to, że dzieci częściej chorują w żłobkach, jak Daria będzie chora to ktoś bedzie musiał z nią siedziec w domu i pewnie padnie na mnie, ciekawe co na to pracodawca???:eek: :baffled:

Nowe fotki w galeryjce :-)

Weronika jest superaśna na huśtawce i ma identyczną grzywkę, jaką ja nosiłam w jej wieku :cool2: Znowu widzę podobieństwo do mnie sprzed ...nastu lat ;-)

Otylia to prawdziwa dama ;-) ślicznie ubrana w równie ładnym, kolorowym wózku. Na tych zdjęciach jest taka spokojna i dostojna. Urodę z pewnością ma po mamie, która na fotkach prezentuje się równie świetnie :tak:

Kubuś jak zawsze mnie rozbraja. Ta jego zawadiacka minka jest genialna! Zmobilizowałam się po obejrzeniu tych zdjęć, aby zabrać Kornela na plac zabaw. Niech ma taką frajdę, jak Kubuś ;-)

Daria! No, no, no. Nie wiem, czy to dlatego, że jej zdjęcia widzę dosyć sporadycznie, ale to jej zdjęcia wprawiły mnie w największe zdumienie z cyklu- jak te dzieci szybko rosną. Na fotkach Dasaria wygląda jak maleńka kobietka. W tej kiteczce, w tych super dżinsach (wymiękam :cool2: ) prezentuje się, jak kilkutenia już dziewczynka. Urocza!

reklama
Do góry