reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Moja żaba od dwóch dni budzi się po 7 i nie chce juz spac :wściekła/y: nie wiem o co chodzi, kurde a tak fajnie było do tej 11. I ja sobie pospałam i dzien mozna było jakos sobie fajnie rozpalcelowac, a teraz to ja juz nie wiem, dzis miałysmy sobie jechac w jedno fajne miejsce na cały dzień, ale nie wiem jak ona wytrzyma bez drzemki, a ona tylko w swoim łóżku umie zasnąc, bedzie pewnie histeryzowac.

reklama
Mellciu, dołączam się do życzeń urodzinowych: dużo zdrowia dla całej waszej rodzinki, radości, miłości, coby się teściowa mniej wtrącała, coby interesik się kręcił i żeby spełniły się twoje najskrytsze marzenia. No i oczywiście, żebyśmy się w marcu spotkały w tym pociągu do Poznania :-)

Hello :)
na chwilkę zwagarowałam z pracy :-p
Babule....

GAzelko!!! jejku ale fajnie Cie widziec...ja tu wpadam jka po ogien i Ty podobnie wpadasz i wypadasz a dzis sie styknely te nasze wpady hehe
mam nadzieje ze szybciutko znajdziecie mieszkanko i ze ne bedzie trzeba zbytnio szalec z remontem ;-)

Kochana Maniu, dzis sie chyba wszystko wyjaśni. a szalec bedziemy - chcemy wyburzyc sciany i zbudowac mieszkanko na nowo :szok: :eek: :cool2: Do tego zrywanie wszystkich kafelkow, wymiana calych lazienek kuchni..... Oj, bedzie sie dzialo :szok: :szok: :szok:

Co do wagi to moją ważyłam niecałe miesiac temu miała 12.4 kg. Najmniej ze wszystkich je a jest chyba najcięższa co?

Hello :)
na chwilkę zwagarowałam z pracy :-p

Kochana Maniu, dzis sie chyba wszystko wyjaśni. a szalec bedziemy - chcemy wyburzyc sciany i zbudowac mieszkanko na nowo :szok: :eek: :cool2: Do tego zrywanie wszystkich kafelkow, wymiana calych lazienek kuchni..... Oj, bedzie sie dzialo :szok: :szok: :szok:

czy ja dobrze zrozumiałam???
Wasze mieszkanko bedziecie wyburzac????

haha ja oczywiście tez przyłaczam sie do zachwytów nad Maciusiem :tak:
Weronika juz widziała obydwa filmiki chyba kilkanaście razy i ciągle chce je oglądac od nowa, nawet elmo u nas nie ma takiego powodzenia :cool2: :-) :tak:

No to czujemy się wyróżnieni ;-)

Moja żaba od dwóch dni budzi się po 7 i nie chce juz spac :wściekła/y: nie wiem o co chodzi, kurde a tak fajnie było do tej 11.
a ona tylko w swoim łóżku umie zasnąc, bedzie pewnie histeryzowac.
No Maciek też dzisiaj wcześniej wstał, a co do spania, to tez tylko w swoim łóżeczku, ewentualnie w turystycznym, ale gdzie indziej to masakra z zasypianiem.

reklama
Do góry