reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Moja żaba od dwóch dni budzi się po 7 i nie chce juz spac :wściekła/y: nie wiem o co chodzi, kurde a tak fajnie było do tej 11. I ja sobie pospałam i dzien mozna było jakos sobie fajnie rozpalcelowac, a teraz to ja juz nie wiem, dzis miałysmy sobie jechac w jedno fajne miejsce na cały dzień, ale nie wiem jak ona wytrzyma bez drzemki, a ona tylko w swoim łóżku umie zasnąc, bedzie pewnie histeryzowac.

reklama
Mellciu, dołączam się do życzeń urodzinowych: dużo zdrowia dla całej waszej rodzinki, radości, miłości, coby się teściowa mniej wtrącała, coby interesik się kręcił i żeby spełniły się twoje najskrytsze marzenia. No i oczywiście, żebyśmy się w marcu spotkały w tym pociągu do Poznania :-)

Hello :)
na chwilkę zwagarowałam z pracy :-p
Babule....

GAzelko!!! jejku ale fajnie Cie widziec...ja tu wpadam jka po ogien i Ty podobnie wpadasz i wypadasz a dzis sie styknely te nasze wpady hehe
mam nadzieje ze szybciutko znajdziecie mieszkanko i ze ne bedzie trzeba zbytnio szalec z remontem ;-)

Kochana Maniu, dzis sie chyba wszystko wyjaśni. a szalec bedziemy - chcemy wyburzyc sciany i zbudowac mieszkanko na nowo :szok: :eek: :cool2: Do tego zrywanie wszystkich kafelkow, wymiana calych lazienek kuchni..... Oj, bedzie sie dzialo :szok: :szok: :szok:

Co do wagi to moją ważyłam niecałe miesiac temu miała 12.4 kg. Najmniej ze wszystkich je a jest chyba najcięższa co?

Hello :)
na chwilkę zwagarowałam z pracy :-p

Kochana Maniu, dzis sie chyba wszystko wyjaśni. a szalec bedziemy - chcemy wyburzyc sciany i zbudowac mieszkanko na nowo :szok: :eek: :cool2: Do tego zrywanie wszystkich kafelkow, wymiana calych lazienek kuchni..... Oj, bedzie sie dzialo :szok: :szok: :szok:

czy ja dobrze zrozumiałam???
Wasze mieszkanko bedziecie wyburzac????

haha ja oczywiście tez przyłaczam sie do zachwytów nad Maciusiem :tak:
Weronika juz widziała obydwa filmiki chyba kilkanaście razy i ciągle chce je oglądac od nowa, nawet elmo u nas nie ma takiego powodzenia :cool2: :-) :tak:

No to czujemy się wyróżnieni ;-)

Moja żaba od dwóch dni budzi się po 7 i nie chce juz spac :wściekła/y: nie wiem o co chodzi, kurde a tak fajnie było do tej 11.
a ona tylko w swoim łóżku umie zasnąc, bedzie pewnie histeryzowac.
No Maciek też dzisiaj wcześniej wstał, a co do spania, to tez tylko w swoim łóżeczku, ewentualnie w turystycznym, ale gdzie indziej to masakra z zasypianiem.

reklama
Do góry