reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

trzyma się, trzyma ;-) Muszę go tylko przesadzić do większej doniczki, już nawet wiem jakie podłoże mam kupić: akadamę i keramzyt :szok:

No a teraz idziemy na zakupki na nóżkach...
nereczka babki ;-) :-)
my za jakies pół godzinki tez na nózkach idziemy do sklepu :tak:

reklama
:szok: :szok: :szok: skad wziełas taki specjał??

Kupiłam w takim sklepiku, gdzie kupuję zieloną herbatę. Tam jest jeszcze dobra kawa i takie tam duperele nikomu niepotrzebne. No i wczoraj kupowałam herbatę, zobaczyłam te kuleczki i nie mogłam się oprzeć - całe 5 dkg kupiłam, hehe :-)

Kupiłam w takim sklepiku, gdzie kupuję zieloną herbatę. Tam jest jeszcze dobra kawa i takie tam duperele nikomu niepotrzebne. No i wczoraj kupowałam herbatę, zobaczyłam te kuleczki i nie mogłam się oprzeć - całe 5 dkg kupiłam, hehe :-)
tez mam tutaj taki sklep :tak: zapytam :-p :cool2:

Martusiu chomik to taka stronka na która powrzucałysmy bajki i teledyski dla dzieciaczków
Chomik Babyboom
apropo - wrzuciałam własnie Elmo- Farma dla zainteresowanych

sciagamy zaraz!!!!

baby ja wczoraj nagrałam Teletubisie z TV, moja karta tv nie ma super jakosc ale Kubie sie podoba jak chcecie moge wrzucic, tylko nagrały sie jeszcze reklamy bo sobie przyslełam hehe.......

reklama
Melciu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Byś zawsze była uśmiechnięta, żadnych przyjemności ci nie brakowało. Moc buziaków.

Tymkowi zdrówka, wesołej zabawy i by był grzecznym chłopcem. Cmoki w boki.

Do góry