reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A propos kwiatków, to chciałam zapytać Edzi, jak tam jej bonsai sie trzyma? Ja mam też nowy nabytek: orchideę białą - śłiczna :-)

agatoniku, ja właśnie zarabiam na opiekunkę i dojazdy. Nawet na obiady mi nie starcza. a;e wolę chodzić do pracy, bo w domu wariowałam :eek:

Na pewno mam to szczęście, że oja opiekunka jest godna zaufania. Korzyść z obecnego ukladu jest taka, że ja mam większy luz psychiczny, a Maciek nie siedzi ciągle tylko z mamą. Dzięki opiekunce uczy sie tez nowych rzeczy. No a teraz powoli myslimy o zlobku. Jesli sie uda to od wrzesnia.

reklama
A propos kwiatków, to chciałam zapytać Edzi, jak tam jej bonsai sie trzyma? Ja mam też nowy nabytek: orchideę białą - śłiczna :-)

trzyma się, trzyma ;-) Muszę go tylko przesadzić do większej doniczki, już nawet wiem jakie podłoże mam kupić: akadamę i keramzyt :szok:

No a teraz idziemy na zakupki na nóżkach...
nereczka babki ;-) :-)

Do góry