reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edzia, własnie włączyłam bb i twój post był ostatni. Maciek zobaczył zdjęcie Juleczki i mówi "Juka" :-) Wczoraj jak cos tam pisałam, to mu pokazywałam zdjęcie i mówię, że to jest Julka, hihi. Się chłopak pewnie zakochał :-D Taka laska, to pewnie mu się w nocy śniła :-)

u nas jest tak z Weronisia elfikowa...........
Kuba jak ja widzi to mowi Nisia.......

reklama
u nas jest tak z Weronisia elfikowa...........
Kuba jak ja widzi to mowi Nisia.......

Edzia, własnie włączyłam bb i twój post był ostatni. Maciek zobaczył zdjęcie Juleczki i mówi "Juka" :-) Wczoraj jak cos tam pisałam, to mu pokazywałam zdjęcie i mówię, że to jest Julka, hihi. Się chłopak pewnie zakochał :-D Taka laska, to pewnie mu się w nocy śniła :-)

hmmm u nas to samo działa kiedy Maks widzi Kubę Joasiowego...
hmm:dry: :cool2: :szok:

Czesc :cool2:

czy ja raz jeszcze moge prosic o ten link image...cos tam :zawstydzona/y: :eek: :ninja2: bo sie doszukac nie moge ..a wiem ze Niania i Tusik byly takie kochane i link podaly a ja oslica i nie zapisalam ....

ps. ratunku moja gaba ma napady wscieklosci dzis po raz 1 :szok: :no: :szok: jestem w szoku ze moje dziecko ma taki charakterek :eek: :baffled:

Czesc :cool2:

czy ja raz jeszcze moge prosic o ten link image...cos tam :zawstydzona/y: :eek: :ninja2: bo sie doszukac nie moge ..a wiem ze Niania i Tusik byly takie kochane i link podaly a ja oslica i nie zapisalam ....

ps. ratunku moja gaba ma napady wscieklosci dzis po raz 1 :szok: :no: :szok: jestem w szoku ze moje dziecko ma taki charakterek :eek: :baffled:

Proszę :-) Czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia.

ImageShack

Nianiu, nie skojarzyłam głosu Klaudii z Twoim, ale może dlatego, że już dawno Cię nie słyszałam? :huh: Jak sobie teraz przypomnę głosik Klaudii, to może faktycznie coś w tym jest- na pewno obie macie delikatny i raczej wysoki :tak:

Brunetko :szok: :eek: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Wiecie co, ja dopiero wczoraj odgrzebałam z łosiem super film, który był hiciorem chyba z trzy lata temu! Nie wiem, jak to się stało, że go przeoczyliśmy, ale jest fantastyczny! To "Raport mniejszości" z Tomem Cruis'em. Po prostu siedziałam wbita w sofę z opadniętą z wrażenia półką! :tak: Jeśli jest jeszcze taka gapa, jak ja, która nie widziała filmu- szczerze polecam!

reklama
Momma - przykro mi, trzymaj się, na pewno się wszystko ułorzy.

Czy wasze dzieci śpią w dzień? Bo moja od 2-3 miesięcy nie. Czasami przyśnie, ale koło 16snastej i później jest problem z zaśnięciem. A spać chodzi o 22. Na szczęście wstaje 9-10. Mi to pasuje bo jestem śpiochem.:-)

Do góry