reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edzia, własnie włączyłam bb i twój post był ostatni. Maciek zobaczył zdjęcie Juleczki i mówi "Juka" :-) Wczoraj jak cos tam pisałam, to mu pokazywałam zdjęcie i mówię, że to jest Julka, hihi. Się chłopak pewnie zakochał :-D Taka laska, to pewnie mu się w nocy śniła :-)

u nas jest tak z Weronisia elfikowa...........
Kuba jak ja widzi to mowi Nisia.......

reklama
u nas jest tak z Weronisia elfikowa...........
Kuba jak ja widzi to mowi Nisia.......

Edzia, własnie włączyłam bb i twój post był ostatni. Maciek zobaczył zdjęcie Juleczki i mówi "Juka" :-) Wczoraj jak cos tam pisałam, to mu pokazywałam zdjęcie i mówię, że to jest Julka, hihi. Się chłopak pewnie zakochał :-D Taka laska, to pewnie mu się w nocy śniła :-)

hmmm u nas to samo działa kiedy Maks widzi Kubę Joasiowego...
hmm:dry: :cool2: :szok:

Czesc :cool2:

czy ja raz jeszcze moge prosic o ten link image...cos tam :zawstydzona/y: :eek: :ninja2: bo sie doszukac nie moge ..a wiem ze Niania i Tusik byly takie kochane i link podaly a ja oslica i nie zapisalam ....

ps. ratunku moja gaba ma napady wscieklosci dzis po raz 1 :szok: :no: :szok: jestem w szoku ze moje dziecko ma taki charakterek :eek: :baffled:

Czesc :cool2:

czy ja raz jeszcze moge prosic o ten link image...cos tam :zawstydzona/y: :eek: :ninja2: bo sie doszukac nie moge ..a wiem ze Niania i Tusik byly takie kochane i link podaly a ja oslica i nie zapisalam ....

ps. ratunku moja gaba ma napady wscieklosci dzis po raz 1 :szok: :no: :szok: jestem w szoku ze moje dziecko ma taki charakterek :eek: :baffled:

Proszę :-) Czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia.

ImageShack

Nianiu, nie skojarzyłam głosu Klaudii z Twoim, ale może dlatego, że już dawno Cię nie słyszałam? :huh: Jak sobie teraz przypomnę głosik Klaudii, to może faktycznie coś w tym jest- na pewno obie macie delikatny i raczej wysoki :tak:

Brunetko :szok: :eek: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Wiecie co, ja dopiero wczoraj odgrzebałam z łosiem super film, który był hiciorem chyba z trzy lata temu! Nie wiem, jak to się stało, że go przeoczyliśmy, ale jest fantastyczny! To "Raport mniejszości" z Tomem Cruis'em. Po prostu siedziałam wbita w sofę z opadniętą z wrażenia półką! :tak: Jeśli jest jeszcze taka gapa, jak ja, która nie widziała filmu- szczerze polecam!

reklama
Momma - przykro mi, trzymaj się, na pewno się wszystko ułorzy.

Czy wasze dzieci śpią w dzień? Bo moja od 2-3 miesięcy nie. Czasami przyśnie, ale koło 16snastej i później jest problem z zaśnięciem. A spać chodzi o 22. Na szczęście wstaje 9-10. Mi to pasuje bo jestem śpiochem.:-)

Do góry