reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Edzia, własnie włączyłam bb i twój post był ostatni. Maciek zobaczył zdjęcie Juleczki i mówi "Juka" :-) Wczoraj jak cos tam pisałam, to mu pokazywałam zdjęcie i mówię, że to jest Julka, hihi. Się chłopak pewnie zakochał :-D Taka laska, to pewnie mu się w nocy śniła :-)

hihihihi, ale fajnie ;-) ;-) ;-)
Już przekazuję Julce, że ma pierwszego wielbiciela hehehehe:-D :-D :-D

No to gratulacje!!!!!!!!!!!

Wiecie co? Była u mnie ostatnio ta Ania z Tymkiem, który ma 3 miesiące. Jezu jak mnie wzięlo poważnie na drugie dziecko, odkąd go wzięłam na ręce :-)

Ha, ja mam to samo po wizycie u mojego kuzyna i ich maleństwa. Jak sobie potrzymałam 2-miesięcznego Mikołajka to mi się syncio zamarzył mmmmm:tak:

Muszę go kurcze nagrać, bo normalnie jak ją widzi, to uśmiech taki, że wszystkie zęby widać i "Juka, juka" :-)

czekamy w takim razie na film :tak: :tak: :tak: :-) :-D

Baby ale mi się dziś chce strasznie spać:baffled:
Wczoraj mieliśmy do późna gości i dziś jestem ledwo żywa:zawstydzona/y:
Może spróbuję się położyć razem z Julką.

reklama
Do góry