reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc dziewczynki

ja wstałam dopiero z jakies 20 minut temu....ach jak mi brakuje takiego leniuchowania :happy:
te pobudki o 5.30 sa okropiczne :no:

sie przywitałam i mykam do Mili bo słysze ze tez sie obudziła
wczoraj bawilismy sie we troje z nia do 23.30 stad tak długo spi
ale co tam! ja jej w tygodniu prawie nie widuje :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: to sobie wczoraj poszalelismy :-)

no to znikam, pojawie sie pozniej
teraz Milenka i ide pod prysznic,dzis zamierzam zrobic sobie małe SPA
ful kremowanka,układanie wloskow i takie tam :-D

:elvis: :elvis: :elvis:

hehe ale ponieważ ja jedno Ci zwisam jeszcze z poprzedniego spotkania i chyba z pół butelki tego sikacza brzoskwiniowego to może ustalmy że jesteśmy z tym piwem kwita :-p a co do tego sikacza to pogadamy jesli uda nam sie spotkac w marcu :tak:

co sie nie uda.................napewno sie uda, ja wierze i trzymam qciukasy!!!!!

reklama
Niania, ale jazda :-) Ciekawe, czy w rzeczywistości też takie podobne te nasze głosy. Jest gdzies twój tel.? To zadzwonię do ciebie, bo z moim skypem to jedna wielka porażka, bo ja mam czas gadac tylko wieczorem jak Maciek śpi, a jako że śpi a komp jest u niego w pokoju, to nie mam jak gadać (trochę namotałam, hihi)
:tak: z tego co pamietam to podobne, ale nie takie same
Tusiu- co kładziesz na dno wanienki????????????
Ja kładę pieluchę tetrową, ale Daria całą kąpiel siedzi w jednym miejscu i się bawi.
Daria nigdy na koniec kąpieli nie płacze, ponieważ nauczyliśmy ją że sama wyciąga korek i wody nie ma i w związku z tym trzeba wychodzic z wanny :tak::tak::tak::-)
Ja mam takie rybki antypoślizgowe gumowe, Weronika tez tak szaleje w wannie jak Maja :tak: wiec pielucha odpada u nas całkowicie

:tak: :tak: Babeczki warto wybrac się do h&m, :tak: :tak: :tak:
prawie wszystkie dziecięce ciuszki przecenione są o 50%.
Byliśmy dziś tam na zakupach i kilka fajnych (w okazyjnej cenie) ciuszków kupiliśmy Darii, nawet ja sobie kupiłam piżamę na stoisku dziecięcym :tak: :tak: :cool2: :elvis: :tak: :tak: :tak: :tak:
byłam :tak: kupiłam kilka bluzeczek Weronice i spodenki dresowe :tak: rzeczywiscie przeceny fajowe ale u nas juz był towar przebrany i nie było wyboru w rozmiarach :no:

Do góry