reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja byłam pierwsza ale mi komp dziecko wyłaczyło zanim coś napisałam hihihi hi hi jestem druga.............
elfiko
lipcowe mamy ´05
nikt nie chce ze mną pisac to idę spac........................
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kochana co Ty za pory sobie na pogawedki wynajdujesz? o północy w łikend nikogo nie mahop hop czy ktoś tu jeszcze jest????????????????????????????????????
ja czekam.................................
jakbym wiedziała,ze jesteś to tez bym wpadła a tak czytałam sobie ksiązke
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja byłam pierwsza ale mi komp dziecko wyłaczyło zanim coś napisałam hihi
dobra dobra, ja juz czytam od 10 heheh
Joaska
Lipcowe mamy '05
maooma mnie tez jest bardzo przykro, ale widze, ze jestes silna babeczka i dasz rade!!!!zycze Ci, zeby Ci sie wszystko poukładało jak nalezy!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika już zaczyna tak podskakiwac nie zawsze jej sie udaje i wtedy ląduje na pupie ale ćwiczy dzielnieI co nikt sie nie pojawil?
Sluchamy z Alkiem muzyki Baby Einstein Mozarta "Twinkle twinkle little star".
Mialam sie zapytac czy wasze dzieci juz skacza?? Tak jak zabki na dwoch nozkach? Alek skoczyl dwa razy i spad na pupe hi hi hi;-)
Martusiu a czy Tego Mozarta dałoby sie jakoś wrzucic np do chomika? Chętnie posłuchałabym z dzieckeim czegoś innego niz tylko alo papa
Witaj niesia , zapraszamy do nasCześć dziewczyny ,
jestem tu nowa, choć podpatruję Was pd czasu do czasu.
Joaska
Lipcowe mamy '05
aaaa i mamy nową koleżanke, zapraszamy oczywiscie, lipcoweczki sa baaardzo gościnne!!!
witaj niesiu :-):-):-)
witaj niesiu :-):-):-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
ale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......
jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........
jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........
elfiko
lipcowe mamy ´05
Jak Ty możesz do ulubionych lipcóweczek tak mówić??? bardzo brzydko sie zachowałas, będzie kara ......myśłe......... piwo tak piwo musisz każdej która sie poczuła urażona postawić ja sie poczułam urażona :-):-( :-( Babuchy-okropniuchy
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
biedaczek :-( całusek od cioci elfikoale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......