reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nikt nie chce ze mną pisac to idę spac........................
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :-D :-D :eek: :eek: hop hop czy ktoś tu jeszcze jest????????????????????????????????????:szok: :szok: :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :elvis: :baffled:

ja czekam.................................:tak: :tak: :tak: :-D :-D :eek: :confused: :happy: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
kochana co Ty za pory sobie na pogawedki wynajdujesz? o północy w łikend nikogo nie ma :no:
jakbym wiedziała,ze jesteś to tez bym wpadła a tak czytałam sobie ksiązke

I co nikt sie nie pojawil?
Sluchamy z Alkiem muzyki Baby Einstein Mozarta "Twinkle twinkle little star". :tak:

Mialam sie zapytac czy wasze dzieci juz skacza?? Tak jak zabki na dwoch nozkach? Alek skoczyl dwa razy i spad na pupe hi hi hi;-)
Weronika już zaczyna tak podskakiwac :tak: nie zawsze jej sie udaje i wtedy ląduje na pupie ale ćwiczy dzielnie :tak:
Martusiu a czy Tego Mozarta dałoby sie jakoś wrzucic np do chomika? Chętnie posłuchałabym z dzieckeim czegoś innego niz tylko alo papa :-p :tak:
Cześć dziewczyny:zawstydzona/y: ,
jestem tu nowa, choć podpatruję Was pd czasu do czasu.
Witaj niesia , zapraszamy do nas :tak:

ale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......

jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........

reklama
ale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......

jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........
biedaczek :-( całusek od cioci elfiko :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry