reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Jeszcze wam tylko napisze coś. Wczoraj oglądałam jakiś program z Lwem Starowiczem i mówili o przeciętnej częstotliwości bara bara w różnych przedziałach wiekowych. I tam było tak:
od 20 do 30 lat - 3-5 razy w tygodniu
od 30 do 40 lat - 2-4 razy w tygodniu

No i tak się zastanawiam, kto (poza Nianią na bodymaxie :-) ) tę statystykę tak zawyża???? Kurde już nie pamiętam takich czasów, kiedy 5 razy w tygodniu.... No ale mnie już ten przedział nie obowiązuje, więc jestem usprawiedliwiona ;-)

Miescimy sie w przedziale ;-) :eek: :baffled: :happy: - moze dlatego jestem w ciazy:confused: :happy: :baffled:

Jeszcze wam tylko napisze coś. Wczoraj oglądałam jakiś program z Lwem Starowiczem i mówili o przeciętnej częstotliwości bara bara w różnych przedziałach wiekowych. I tam było tak:
od 20 do 30 lat - 3-5 razy w tygodniu
od 30 do 40 lat - 2-4 razy w tygodniu

No i tak się zastanawiam, kto (poza Nianią na bodymaxie :-) ) tę statystykę tak zawyża???? Kurde już nie pamiętam takich czasów, kiedy 5 razy w tygodniu.... No ale mnie już ten przedział nie obowiązuje, więc jestem usprawiedliwiona ;-)

No no ja tez juz po trzydziestce wiec ja raczej przedział numer 2:-) :tak:
Teraz była wojna więc statystyka miesiaczna totalnie zaburzona hihih Ale wracamy więc liczę, że nadrobimy.
Narazie jest wtorek - juz zapisuje 1 punkt :-p :tak: :-D :cool2:

A juleczki ząbki śliczne. I jakie bielusieńkie:-)

Właśnie wróciłam z lunchu :-) I mam ze sobą torbę z Empiku , a w niej :
1. nowy kalendarz
2. Album małego dziecka :tak: (lilka :cool2: hihihih)

Dzień leniuchowania numer 2. Mój plan porzadek w kalendarzu, przebranie miliona papierow które tam mam,poprzespisywanie haseł i takich tam do kalendarza numer 2. Moze nikt się w pracy nie zczai :ninja: :happy2:

Elfiko moja też wypija o 7 mleko i spi po nim do 10:30. Ja z niego napewno nie zrezygnuje bo taka nietomna to zawsze wypija cała butle przeważnie 270 ml mleka. A wiecie jaki z niej niejadek. Np. dzis ze sniadaniem różnorodnym juz 4 raz z kolei do niej biegam i nic nie chce, a zaraz będę z obiadem i mam nadzieję, ze zje.

Ja album dziecka posiadalam juz w cizay bo akurat mialam taki co w ciazy tez trzeba bylo wypelniac (pierwsze uslyszane bicie serca, piersze USG etc) - teraz tez Jasiowi uzupelniam - to fajna sprawa - nie zapomne przynajmniej daty usmiechu pierwszego, zabka i takich tam.

Jako ze podobal mi sie ten pomysl z albumem dla mojej kolejnej ciazy znow zakupilam go i wypelniam:-)

reklama
Do góry