reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc Asiu
ja tez z kawusia sie melduje i kanapeczką mhmhmmm:happy:

zaraz jednak uciekam
Mili poszła spac a mnie tez muli i sie kimne :-D

Narazie jest wtorek - juz zapisuje 1 punkt :-p :tak: :-D :cool2:

U nas wynik taki sam :-D Narazie... :-) :-) ;-)

A co do albumów, to ja jestem zła na siebie, bo Maciuś dostał taki album na chrzciny, no i do tej pory album leży niezapisany. A ja juz nic nie pamiętam, co kiedy było, oprócz kroków milowych :no:

Mój urwipołć dziękuje za wszystkie komplimenta :-);-) ;-) ;-) ;-)

Papierzyska przekazane do biura rachnkowego, ufff
Mam o jeden stres mniej :happy:

Też mam w planach zakup takiego albumu dla Julki. Natchnęłyście mnie hihi
Tylko muszę odgrzebać stopniowo co się kiedy działo.

Nianiu :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

a kupiłas taki jak pokazałam?
czy inny ale tez do piatego roku zycia?

Lilcia kupiłam inny niz pokazałaś. Nie było tego. Ja mam ALBUM NASZEGO DZIECKA Arkady. Ładny. Podobał mi się najbardziej. On wystarcza tylko do roczku więc nie wiem czy dobrze zrobiłam. Nie było takiego do 5 lat. Trzeba dokupić drugi żeby kontunuowac wpisywanie jak dziecko jest starsze.

No dobra teraz tylko myślę, jak tu się zabrać do odzyskania tych wszytskich informacji..hmm

reklama
Właśnie oglądnęłam Majeczkę w wannie :-) Przekochana ona jest. Z tymi minkami, to jest nie do podrobienia. No i oczka ma przecudne!!!!!

Do góry