reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Tak, to moje malenstwo w brzusiu juz porusza:-) .
Co do pokazania brzucha to was przetrzymam - jakos Maciek sie jeszcze nie zebral aby moj brzuszek uwiecznic - a jest juz co uwieczniac;-) :sick:
Aniu a poza tym, że brzunio pięknie rośnie to jak Twoje zdrówko? w ciąży z Jasiem miałaś pewne problemy i obawiałaś się jak będzie za drugim razem? Wszystko ok ???
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
A tak przy okazji Klaudia co z waszymi planami - mialas mi towarzyszyc w ciazy i cisza :-)
właśnie, właśnie, raz nas koleżanka przeciągneła z emocjami, wszystkie myślałyśmy że to już już i od tamtej pory ciiii szaaaaa ;-)
Cholestaza przy Jasiu dopadla mnie w 7msc - nie spodziewam sie jej teraz wczesniej :-) .
Teraz delektuje sie najlepszym czasem - czyli drugim trymestrem - samopoczucie bombowe, apetyt dopisuje, Jas w miare wspolpracuje z mamusia - jezyk dwulatka w koncu przeczytany (ja mam 50% zywczyka i 25% aniolka) - zyc nie umierac.
Polecam 4,5 i 6 msc ciazy :-)
Teraz delektuje sie najlepszym czasem - czyli drugim trymestrem - samopoczucie bombowe, apetyt dopisuje, Jas w miare wspolpracuje z mamusia - jezyk dwulatka w koncu przeczytany (ja mam 50% zywczyka i 25% aniolka) - zyc nie umierac.
Polecam 4,5 i 6 msc ciazy :-)
Ja tu gadu, gadu a papiery sie pietrza.
Swoja droga Julcia pozwala Ci na pisanie - ja jak Jasio jest aktywny to nie mam szans na komputer - koniecznie chce siedziec mi na kolanach i stukac w klawiature wtedy ja nic nie moge zrobic:sick:
Swoja droga Julcia pozwala Ci na pisanie - ja jak Jasio jest aktywny to nie mam szans na komputer - koniecznie chce siedziec mi na kolanach i stukac w klawiature wtedy ja nic nie moge zrobic:sick:
Anikaa
Fan(ka)
tez w życiu bym nie wpadła na taki pomysł, ale skoro działa...Ale jazda z tym odkurzaczem!!!!
ale fajnie Ci Aniu... mam nadzieje ze się niebawem Twój M. zbierze w sobie i Cie Aniu zobaczymyTak, to moje malenstwo w brzusiu juz porusza:-) .
Co do pokazania brzucha to was przetrzymam - jakos Maciek sie jeszcze nie zebral aby moj brzuszek uwiecznic - a jest juz co uwieczniac;-) :sick:
oj bardzoAnia gratulacje! Takie osiągnięcia strasznie cieszą i motywują do pracy, no nie?
WOW, ale zdolniachaTo znaczy ja piszę a Julka rysuje "kołka"
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Ja tu gadu, gadu a papiery sie pietrza.
e to u mnie jest podobnie, tylko, że ja odsuwam klaw na sam koniec stołu a przed sobą mamy taką tablicę ze znikopisem, na której Julka rysuje sobie i tylko od czasu do czasu dosięga klawiszy ;-)
No i ciągle musi lecieć nia nia z głośników, najlepiej Holly Dolly, wtedy jest względny spokój ;-)
Muszę zrobić ten test z Języka 2latka, choć i bez niego wydaje mi się, że 90% mojego dziecka to Aniołek hihi;-)
reklama
Anikaa
Fan(ka)
u mnie jak u Ani...ale dzis tatus idzie na 2 zmiane do pracy wiec wziął synka na spacer a ja dla odmiany ;-) leże i sie nie ruszamJa tu gadu, gadu a papiery sie pietrza.