reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Właśnie oglądnęłam Majeczkę w wannie :-) Przekochana ona jest. Z tymi minkami, to jest nie do podrobienia. No i oczka ma przecudne!!!!!

hihihi, ja też widziałam :tak: :tak: ;-) ;-) ;-)
Ale z niej mądrasek! i wie gdzie ma pępek:szok: :-D :-D :-D
A najbardziej się uśmiałam jak Maja wylewała wodę z wanny a Julka mówi na to niu niu :no: !!!;-) ;-) :laugh2: :-D :-D :-D :-D :-D

a z tą miłością do pająków to szybko dogadałaby się z ciocią elfiko hehehe

reklama
Tusiu - Maja jest cudowna!!!!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
Daria jest zachwycona filmikiem, ciągle muszę go włączac, bo stoi pod kompem i woła: dzidzi, dzidzi.... :tak: :tak: :-D
musiałam ją kapac dziś zdecydowanie wcześniej niż zawsze, bo bardzo spodobała jej się Maja w wannie i skoro koleżanka Maja się kapie to Daria też musi :szok: :szok: :tak: :tak: :-D :laugh2: :laugh2:
hi hi hi śmieszne ta nasze dzieciaczki :-D :-D :-D :cool2: :cool2: :-p :-p :elvis: :elvis:

No to dobrze, że wam się podoba. Ona chyba jakims komikiem zostanie bo nieraz to takie rzeczy robi, ze boki zrywac, a miny to i tak nie było to na co nieraz ja stac.

K poszedł do sklepu po chipsy
kaloryczny wieczorek sie szykuje ale dawno juz sobie nie siedzielismy tak we dwoje

tylko Mili bedzie trzeba polozyc :happy:

reklama
Do góry