reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A ja mam dylemat, bo tak: wymyśliłam sobie, że zapuszczę włosy. Strasznie podobają mi się długie włosy, ale nigdy nie miałam cierpliwości, żeby zapuścić. No i od jakiegoś czasu zapuszczam i mam juz takie do ramion. A mój mąż wczoraj mi mówi, że najbardziej mu się podobam jak mam krótkie :baffled: No i co ja mam kurna zrobić??? :-)

A tak w ogóle to skąd on wie, że mu się nie podobam z długimi włosami, skoro nigdy długich nie miałam?!?! :laugh2:

reklama
Wczoraj tu wrzało o tej porze, a dzisiaj sama do siebie gadam :no:

Gazelka coś się ostatnio nie odzywa. Pewnie przez tego Bodymaxa :-D

:sorry2:- baby nie sadzicie, ze ta emotikonka jest podobna....do mnie :confused::confused::confused:

Leję ze śmiechu :laugh2: :rofl2: :rofl: :laugh2: :cool2: :cool2:

Dzień doberek,

Elfik, u na mleko poranne jest też 5,6, potem spanie do około 7.30 :-) Jak pobudka o siódmej, to też o spaniu już mowy nie ma :baffled:
Ja nie oduczam, pewnie sam się w końcu przestawi :eek:

Cześć babki !

Cześć Klaudia :-) Dobrze, że ze zdrówkiem lepi ;-) :-)

A my siedzimy sobie z Julką i razem do Was piszemy. To znaczy ja piszę a Julka rysuje "kołka" :tak: :szok:

A ja mam dylemat, bo tak: wymyśliłam sobie, że zapuszczę włosy. Strasznie podobają mi się długie włosy, ale nigdy nie miałam cierpliwości, żeby zapuścić. No i od jakiegoś czasu zapuszczam i mam juz takie do ramion. A mój mąż wczoraj mi mówi, że najbardziej mu się podobam jak mam krótkie :baffled: No i co ja mam kurna zrobić??? :-)

Nie zapuszczać :cool2: Po co się męczyć z długimi, jak masz łosia, który chce krótkie? Jesteś szczęściarą, większość lasek zapuszcza właśnie tylko ze względu na faceta :cool2:

Wczoraj tu wrzało o tej porze, a dzisiaj sama do siebie gadam :no:

Gazelka coś się ostatnio nie odzywa. Pewnie przez tego Bodymaxa :-D

My bierzemy oboje tego bodymaxa już ponad 2 tygodnie i hmmm sama nie wiem czy coś się zadziało na plus ? Może rzeczywiście mam nieco więcej energii, bo przy moim obecnym nastroju pewnie bez żeńszenia tylko bym leżała :eek: :baffled:

Jeszcze wam tylko powiem, że po raz pierwszy spróbowałam Maćka "odsmarkowywać" odkurzaczem i stwierdzam, że ten kto to wymyślił to geniusz :-) Rewelacja!! I nawet Maciek woli to od smarkania czy normalnej gruszki. Polecam!!

My bierzemy oboje tego bodymaxa już ponad 2 tygodnie i hmmm sama nie wiem czy coś się zadziało na plus ? Może rzeczywiście mam nieco więcej energii, bo przy moim obecnym nastroju pewnie bez żeńszenia tylko bym leżała :eek: :baffled:
Edzia to na zwierzaki. Wygadać się i od razu lepiej ci się zrobi! A może to juz przesilenie wiosenne?? ;-)

reklama
Jeszcze wam tylko powiem, że po raz pierwszy spróbowałam Maćka "odsmarkowywać" odkurzaczem i stwierdzam, że ten kto to wymyślił to geniusz :-) Rewelacja!! I nawet Maciek woli to od smarkania czy normalnej gruszki. Polecam!!

jak to odkurzaczem ????:szok: :szok: :szok:
podłączasz Maciusia do rury i włączasz odkurzacz :szok: :szok: :szok: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: i tak glutki odciągacie ????????????

jesuuu, opisz mi to obrazowo kobieto bo się przeraziłam ;-) ;-) ;-)

Do góry