reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

tak sobie ostatnio myslałam ze tu juz dawno zadna nie oznajmiła ze jest w ciazy

no dziewczynki :-D :-p :-p :-p :-p do roboty heheheee

reklama
to papaaa Kasiu :elvis:
dobrej nocy

ja dałam sobie czas do 24 godz, czyli mam jeszcze kwadrans na neta
i ide spac

jutro sie zamelduje ale pewnie nikogo nie bedzie bo bede taK 14-15

no to mykam pobuszowac na Allegro :happy:

i gardziolko mnie troszke boli....ta wstretna małpa Magda chora jest i mnie zaraziła :sick:
K sie smiał i pytał czy sie z nia całowałam :eek: :eek: hahaaaa :-D

no nic uciekam

buziaki kochane

aaaa Aniu Sz. mam nadzieje ze z nożka wszystko dobrze :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

te nerwy i ta robota maja w sobie jeden jedyny plus

z nerwow mam sklejony zołądek i jem dziennie z jedna bulke w pracy i cos tam sobie skubne...czy to plasterek serka zoltego czy wedlinki

efekt? w jeden dzien -2kg :tak: normalnie szoka przezyłam na wadze :-) ale miłego

to Adipex sie chowa :-D ktory chwilowo tam kiedys brałam

jutro rano musze sie zwazyc bo jestem mega ciekawa jak sprawa wyglada

noo uciekam juz :-D

Pierwsza :-)
Banan + kawka +bodymax;-)

witam popołudniem kochane!!:-):-):-)

nianiulka
mam nadzieje, ze uwzgledniłaś w swoim zeszyciku naprawe furtki i nowa brame do domu, co???;-);-);-)hihihihih.............a moze juz zrobiona?????:-D:-D

Kochana moja furtka juz sprawna i brama tez hihi :tak: :tak: :tak: Ale w planach jest również nowy płot, wiec i brama pójdzie do wymiany i furtka też :-) Ale to jezscze nie teraz.

Niania mi chodzi głównie o nicnierobienie tylko leżenie i bieganie za dzieciakami
wszelkie wycieczki i zwiedzania i imrezy odpadają czyt. dzieci
więc ja napewno bedę zadowolona tak myślę:confused:
Zależy mi na dobrym hotelu i jedzeniu i fajnych widoczkach
Jakbyś mogła dać namiary na hotel to byłoby super
a i z jakiego biura jechałaś

A tak z ciekawości to co Ci się niepodobało w Turcji?
Wiki więc mysle, ze ten hotel spokojnie spełniłby wasze oczekiwania. Hotel nazywa się EMIR BEACH i był w miejscowosci Antalya (mam nadzieje, ze nic nie przekreciłam).
Mysle sobie, ze to fajne miejsce na wyjzd z dziećmi. Sa baseniki dla dzieci, plaza piaszczysta, atrakcje dla maluchów i dobre jedzenie. Czysto i przyjemnie. Mnie się Turcja nie podobała, bo to taki troche jakby Egipt.
Niby ok, ale codziennie ten sam plan, lezenie na plazy i zapijanie robala :cool2: to truche nużące na dłuzszy czas. Mnie się podobało np. na Corfu (Grecka wyspa). Bosko, codziennie coś innego, duzo zieleni, zwiedzalismy cała wyspę na skuterach. I mimo,ze ja nie jestem typem harcerki-podróżnika-zwiedzaczki to turcja mnie trochę zmęczyła. Ale mysle, ze na wyprawe z dzieciakami to fajne miejce. Hotel spokojny, raczej dominują tam stare pryki więc nie ma dyskotek tylko jakieś wieczorne zabawy dla dzieci. Spokojnie moge polecic. Zaraz poszukam linku.
A!! My jechalismy z TUI.
o MAM! TO TO
www.travelplanet.pl/mapa/turcja/emir_beach

ooo jezscze napisałam coś do Lili i mi to znikło.
hmm

Lila w kazdym razie dziekuje za pomysł zakupu albumu dla dziecka na allegro. Ja tez kupuję!! I musze uzupełnić. Dzieki :tak: ;-) :elvis:

Ale naprodukowałyście przez wczoraj :-)
- i wczoraj byłam na lekcji w szkole muzycznej . Stwierdziłąm ze czuje się na tyle ok aby przeprowadzic lekcje i ...było super. złapałam kontakt z dziewczynką z którą nie dało się pracowac i niemal dokonał się cud, bo ona nie dosc ze wykonywała te cwiczenia które jej zadawałam to bawiła się dobrze i próbowała robic rzeczy trudne a przeważnie (w sensie wczesniej ) była takich sytuacjach na NIe.....czad, nie ??

Ania gratulacje! Takie osiągnięcia strasznie cieszą i motywują do pracy, no nie?

Z nowości to mam mega deprechę.

Strasznie za Wami tęskniłam...

My tez tęskniłyśmy okrutnie. A co do deprechy to SIOOOO!!!!!

Czesc,
(zalatwia formalnosci dotyczace budowy;-) )

O rany Ania, to ja nie w temacie. Zaczynacie się budować?? To życzę powodzenia i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej doszedł ci w takim razie jeszcze wątek Boba B. do czytania - jakby było mało nadrabiania na pozostałych, hihi :-)

hi hi hi u nas jeszcze lepszy podział:
łoś- kasa, robocizna, załatwianie, kupowanie itp.
ja- wizualizacje i narzekanie :-p :-p :cool2: :elvis: tzn. kontrola powykonawcza :cool2: :cool2: :-) ;-)

No i taki podział obowiązków mi się podoba. Równouprawnienie w 100% :-D

kochane powiedzcie mi czy Wasze dzieci pija nad ranem mleko? Chodzi mi o godziny między 5-7 rano

Maciek w ogóle nie pije mleka. Jak wstanie rano (między 6 - 7, a jak ma dzień dobroci dla zwierząt to nawet do 8 śpi), to pije herbatkę. Mleka w czystej postaci nie wypije za Chiny. Niestety spania już potem nie ma. Za to zawsze jest baja i dzięki temu mama jeszcze morze podrzemać. Potem dopiero koło 8 jemy śniadanko czyli mleko z jogurtem + musli + banan.

Tusia, zarąbiście wyglądasz na tym zdjęciu z Majeczką. Bardzo mi się podobasz. A Majeczka to od urodzenia lubiła takie fajnie minki robić. Niezły macie z nią ubaw :-)

reklama
A my już powoli wracamy do zdrówka :-) Na szczęście skończyło się tylko na katarze. Wczoraj Maciuś zaczął trochę kaszleć, ale to chyba pozostałości po katarze, więc nie idziemy do lekarza, bo dzisiaj już nie kaszle.

Do góry