reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ide na herbatkę z żeńszeniem:tak::tak::tak::tak:;-);-);-).Popatrze jeszcze tv i zmykam lulu.

A i jeszcze miałam napisac, ze robiłą test i mam w domku aniołka-średniaczka:tak:, tylko czasami w to nie wierze.
Mati ma ostatnio takie napady nerwów, że jestem w :szok::szok::szok::szok::szok:. Skąd on to bierze, nie mam pojęcia.
Wystraczy, ze coś nie jest na czas , albo nie po jego mysli.Potrafi chłopak to okazac, bezdyskusyjnie:szok::szok::szok:.

Pa!

papatki Brunetko:elvis:

już 3 razy byłam u Otylci,
cos się przebudza i płacze,
a łoś w pracy i znowu mi nie uwierzy,
że ja mam lekko p.........ne i kiepsko mi się śpi,
kiedy go nie ma:-p :-D :-D :tak:

lilka tak czytam o tej Twojej robocie.........powiem Ci, ze nie jesteś odosobniona, chyba kazda nowa osoba przychodząca do pracy tak sie własnie czuje, ale to mija z jakimś czasem, ludzi zazwyczaj łączą wspolnie spędzone chwile, zaprzyjażniaja sie po jakims czasie, także jeszcze pare kiełbasek musisz sprzedac, zeby poczuc sie "swojo" w pracy.......ja dopiero teraz , po prawie 6 miesiacach czuje sie jakbty swojo, chociaz czasem mam ochote piernicznąć to wszystko i ucieć gdzieś w sina dal..........dasz rade!!!

witajcie
ja dzis po całym dniu pracy
jutro znow pobudka o 5.30 takze zaraz sie ulatniam

dziekuje Asiu za te słowa ale wiesz....tu nie chodzi o prace a o sposob traktowania mnie
naprawde pracowałam juz 3 lata jako uczen, potem jeszcze rok w pizzeri itd.....i wiem ze nie czułam sie tak zle jak tu
bo nikt mnie tak nie traktował zle

przyznam szczerze ze dzis szłam do pracy z zamierem poinformowania ze odchodze
ale....chyba jakies cuda bo....mialam dzis w pracy spokoj...

zero dogryzek, ublizania....traktowana byłam dobrze,poprostu normalnie
no i nic nie powiedziałam

zobaczymy czy to tylko chwilówka czy dzisiaj był ''dzien dobroci dla zwierzat'' :happy:

K sie smieje ze obie miały sex w weekend wiec mialam spokoj :-D
zobaczymy

a miałam jeszcze napisać,
że nie mogę się doczekać filmiku
Majeczki Tusiowej,to taka nasza
bb-bomowa wygibuska,
bardzo lubie te nietuzinkowe zdjątka Majeczki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

fajna mamusia-zajefista i córusia:tak:

ja pamiętam pierwszy zab i pierwsze kroki :-)
ząb dokładnie dwa dni po roczku a krok 5 dni przed wyjazdem na wakacje czyli...hmmmm...5 sierpnia

hihihii ja tez pamietam :-D

pierwszy zabek 7 miesiecy i 2 dni
drugi 9 miesiecy i 1 dzien

pierwsze samodzielne kroki 10 czerwca
a rozpoczecie chodzenia bez trzymania sie 10 sierpnia :-D

tak wogole zamierzam teraz kupic takie cos(troche pozno ale mam pamiec do dat takze pouzupełniam ;-) )
PIĘKNY ALBUM DZIECKA - Anne Geddes - POLECAM ! ss (156116546) - Aukcje internetowe Allegro

i wreczyc Mili na 18-stke

reklama
Do góry