reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Rozgrzewam się właśnie szklaneczką grzańca, zmęczona na maxa po długiej podróży:szok:
Mieliśmy dziś fatalne warunki na drodze, a do tego było pełno patroli policyjnych.
Całe szczęście młoda była dzielna.

Z nowości to mam mega deprechę.

Strasznie za Wami tęskniłam...

reklama
oj Elfiku to dobrze ze się wyjasniło o co chodzi z Maleńką, no i dobrze to rokuje (czwórki się pojawią bedzie lepiej)

co do wyglądu Lipcówek to mozna by pisac i pisac...Melll faktycznie ładnie wyglądasz i tak ciepło , brunetka nas zaczarowała swoją delikatną buzią, Kasia i jej kucyki ---git :)

dziewczyny jutro jestem cały dzien sama w domu z Kubą - trzymajcie za mnie kciuki bo z kolnem jeszcze nie jest ok i boje się ze mogę nie podołac...ale co tam, trzeba dac rade i juz...

Joasiu na pewno do Ciebie udam się po radę, i dziekuje za chec pomocy, ale dopiero po badaniach, bo przyznaję bardzo nie chce operacji ale oczywiscie jesli bedzie konieczna sie jej poddam.

a no i jeszcze Wam nie pisałam, ze:
- Kuby nie chca przyjąc do złobka (brak miejsc) i musimy znaleźc nianie i troche nie jestem z tego zadowolona bo mysle ze dla Kuby żłobek jest odpowiedni (młody jest bardzo towarzyski i uwielbia kontak z dziecmi):-( :-( :-(
- i wczoraj byłam na lekcji w szkole muzycznej . Stwierdziłąm ze czuje się na tyle ok aby przeprowadzic lekcje i ...było super. złapałam kontakt z dziewczynką z którą nie dało się pracowac i niemal dokonał się cud, bo ona nie dosc ze wykonywała te cwiczenia które jej zadawałam to bawiła się dobrze i próbowała robic rzeczy trudne a przeważnie (w sensie wczesniej ) była takich sytuacjach na NIe.....czad, nie ??

No i bardzo raduje się moje srece, że wzięły się waćpanny za temat wiosennego spotkania. Ja tam się piszę bezwględnie. I jeszcze jedno- AniuSz. rozumiem wypadki losowe, ale tylko takie wytłumaczą Twoją ewentualną nieobecność. W innym przypadku nie chcę nawet o tym słyszeć. MUSZĘ CIĘ POZNAĆ!!!!:tak::tak::tak::elvis::elvis::elvis:
:cool2:
tak jest psze pani :tak: :tak: :tak:
Iwonko ja też innej opcji nie przewiduje , ale wyszło tu moje czarnowidztwo...

Cześć babeczki :elvis: Edka, w końcu! Co to za deprechy??? Nawet nie próbuj kochana! Pisz jak było i foty wklejaj! Jak Juleczka na wczasach???

Melduję się krótko po porannej kawie ;-)

Melll, dawaj jakąś fotkę nowej fryzurki w powiększeniu. Może Edka coś tam wypatrzyła, ale ja jestem ślepa jak kura i takim drobnym maczkiem nic nie widzę. Fotka! :cool2:

Edytko, witaj kochana po wojażach, fajnie, że jesteś, brakowało cię tutaj! :tak: :tak: :tak: Deprecha niech ucieka, bo teraz jesteś już z nami :elvis: A tak poważnie, mam nadzieję, że nic złego się nie stało? :-(

AniuSz. gratuluję sukcesu w szkole :elvis: . Dotarcie do dziecka z trudnościami i zachęcenie go do nauki to nie takie proste!
Ale jazda z tym żłobkiem. Szkoda, ale może ktoś zrezygnuje i uda Wam się wskoczyć na jego miejsce?

Czesc !! i ja jestem :tak:
I tez po kawce.
Troche nadrobiłam, ale nie ustosunkuje sie do niczego narazie. Przepraszam. Rozejrze sie co tu trzeba zrobić i potem juz zamierzam aktywnie uczestniczyć w życiu forum :tak: :-D :-)

reklama
Czesc,
widze ze dzis mamy dzien MAMY pracujacej na bb:eek: :happy: :-) .
Krakow zalany pieknym sloneczkiem, ja w pracy, ale wyjde sobie wczesniej bo mezulek ma urlopik (zalatwia formalnosci dotyczace budowy;-) ) i udamy sie na zakupy ciazowych ciuszkow (jas wyladuje u babci na popoludnie:-) ). Czyli cala jestem w skowronkach:-) :happy: :happy: :happy: .

Do góry