oj Elfiku to dobrze ze się wyjasniło o co chodzi z Maleńką, no i dobrze to rokuje (czwórki się pojawią bedzie lepiej)
co do wyglądu Lipcówek to mozna by pisac i pisac...Melll faktycznie ładnie wyglądasz i tak ciepło , brunetka nas zaczarowała swoją delikatną buzią, Kasia i jej kucyki ---git
dziewczyny jutro jestem cały dzien sama w domu z Kubą - trzymajcie za mnie kciuki bo z kolnem jeszcze nie jest ok i boje się ze mogę nie podołac...ale co tam, trzeba dac rade i juz...
Joasiu na pewno do Ciebie udam się po radę, i dziekuje za chec pomocy, ale dopiero po badaniach, bo przyznaję bardzo nie chce operacji ale oczywiscie jesli bedzie konieczna sie jej poddam.
a no i jeszcze Wam nie pisałam, ze:
- Kuby nie chca przyjąc do złobka (brak miejsc) i musimy znaleźc nianie i troche nie jestem z tego zadowolona bo mysle ze dla Kuby żłobek jest odpowiedni (młody jest bardzo towarzyski i uwielbia kontak z dziecmi):-( :-( :-(
- i wczoraj byłam na lekcji w szkole muzycznej . Stwierdziłąm ze czuje się na tyle ok aby przeprowadzic lekcje i ...było super. złapałam kontakt z dziewczynką z którą nie dało się pracowac i niemal dokonał się cud, bo ona nie dosc ze wykonywała te cwiczenia które jej zadawałam to bawiła się dobrze i próbowała robic rzeczy trudne a przeważnie (w sensie wczesniej ) była takich sytuacjach na NIe.....czad, nie ??