reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Rozgrzewam się właśnie szklaneczką grzańca, zmęczona na maxa po długiej podróży:szok:
Mieliśmy dziś fatalne warunki na drodze, a do tego było pełno patroli policyjnych.
Całe szczęście młoda była dzielna.

Z nowości to mam mega deprechę.

Strasznie za Wami tęskniłam...

reklama
oj Elfiku to dobrze ze się wyjasniło o co chodzi z Maleńką, no i dobrze to rokuje (czwórki się pojawią bedzie lepiej)

co do wyglądu Lipcówek to mozna by pisac i pisac...Melll faktycznie ładnie wyglądasz i tak ciepło , brunetka nas zaczarowała swoją delikatną buzią, Kasia i jej kucyki ---git :)

dziewczyny jutro jestem cały dzien sama w domu z Kubą - trzymajcie za mnie kciuki bo z kolnem jeszcze nie jest ok i boje się ze mogę nie podołac...ale co tam, trzeba dac rade i juz...

Joasiu na pewno do Ciebie udam się po radę, i dziekuje za chec pomocy, ale dopiero po badaniach, bo przyznaję bardzo nie chce operacji ale oczywiscie jesli bedzie konieczna sie jej poddam.

a no i jeszcze Wam nie pisałam, ze:
- Kuby nie chca przyjąc do złobka (brak miejsc) i musimy znaleźc nianie i troche nie jestem z tego zadowolona bo mysle ze dla Kuby żłobek jest odpowiedni (młody jest bardzo towarzyski i uwielbia kontak z dziecmi):-( :-( :-(
- i wczoraj byłam na lekcji w szkole muzycznej . Stwierdziłąm ze czuje się na tyle ok aby przeprowadzic lekcje i ...było super. złapałam kontakt z dziewczynką z którą nie dało się pracowac i niemal dokonał się cud, bo ona nie dosc ze wykonywała te cwiczenia które jej zadawałam to bawiła się dobrze i próbowała robic rzeczy trudne a przeważnie (w sensie wczesniej ) była takich sytuacjach na NIe.....czad, nie ??

No i bardzo raduje się moje srece, że wzięły się waćpanny za temat wiosennego spotkania. Ja tam się piszę bezwględnie. I jeszcze jedno- AniuSz. rozumiem wypadki losowe, ale tylko takie wytłumaczą Twoją ewentualną nieobecność. W innym przypadku nie chcę nawet o tym słyszeć. MUSZĘ CIĘ POZNAĆ!!!!:tak::tak::tak::elvis::elvis::elvis:
:cool2:
tak jest psze pani :tak: :tak: :tak:
Iwonko ja też innej opcji nie przewiduje , ale wyszło tu moje czarnowidztwo...

Cześć babeczki :elvis: Edka, w końcu! Co to za deprechy??? Nawet nie próbuj kochana! Pisz jak było i foty wklejaj! Jak Juleczka na wczasach???

Melduję się krótko po porannej kawie ;-)

Melll, dawaj jakąś fotkę nowej fryzurki w powiększeniu. Może Edka coś tam wypatrzyła, ale ja jestem ślepa jak kura i takim drobnym maczkiem nic nie widzę. Fotka! :cool2:

Edytko, witaj kochana po wojażach, fajnie, że jesteś, brakowało cię tutaj! :tak: :tak: :tak: Deprecha niech ucieka, bo teraz jesteś już z nami :elvis: A tak poważnie, mam nadzieję, że nic złego się nie stało? :-(

AniuSz. gratuluję sukcesu w szkole :elvis: . Dotarcie do dziecka z trudnościami i zachęcenie go do nauki to nie takie proste!
Ale jazda z tym żłobkiem. Szkoda, ale może ktoś zrezygnuje i uda Wam się wskoczyć na jego miejsce?

Czesc !! i ja jestem :tak:
I tez po kawce.
Troche nadrobiłam, ale nie ustosunkuje sie do niczego narazie. Przepraszam. Rozejrze sie co tu trzeba zrobić i potem juz zamierzam aktywnie uczestniczyć w życiu forum :tak: :-D :-)

reklama
Czesc,
widze ze dzis mamy dzien MAMY pracujacej na bb:eek: :happy: :-) .
Krakow zalany pieknym sloneczkiem, ja w pracy, ale wyjde sobie wczesniej bo mezulek ma urlopik (zalatwia formalnosci dotyczace budowy;-) ) i udamy sie na zakupy ciazowych ciuszkow (jas wyladuje u babci na popoludnie:-) ). Czyli cala jestem w skowronkach:-) :happy: :happy: :happy: .

Do góry