reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

poczytałam, troche tego było......

elfik biedaku trzymaj sie i nie dawaj za wygrana!!!!wierze, ze wszystko sie powoli ułoży............aaaa no i jak tam Maja??? pewnie sie juz nie może doczekać Malutkiej, co??? ucałoj ode mnie.............

lilka tak czytam o tej Twojej robocie.........powiem Ci, ze nie jesteś odosobniona, chyba kazda nowa osoba przychodząca do pracy tak sie własnie czuje, ale to mija z jakimś czasem, ludzi zazwyczaj łączą wspolnie spędzone chwile, zaprzyjażniaja sie po jakims czasie, także jeszcze pare kiełbasek musisz sprzedac, zeby poczuc sie "swojo" w pracy.......ja dopiero teraz , po prawie 6 miesiacach czuje sie jakbty swojo, chociaz czasem mam ochote piernicznąć to wszystko i ucieć gdzieś w sina dal..........dasz rade!!!

reklama
aniu sz. kochana trzymam za Ciebie qciukasy, za bardzo nie doczytałam, odrazu przepraszam, co tam sie z Twoja noga stało, cos z kolanem, tak????jakby trzeba było jakiejs porady stricte medycznej to służę pomoca!!!!!

nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj zamierzam porelaksowac sie z BB..........chyba nie musze tłumaczyc dlaczego!!! hihihi

a teraz oddalam sie na chwileczke, zmykam do sklepu po cos do picia ;-);-);-)

Elficzku co do spania u rodzicow - wy chyba posiadaliscie tkie lozeczku turystyczne (chyba ze pomylilam z kojcem). Moze by tam wstawic - skladac by nie przeszkadzalo i ja klasc jak w zwyklym lozeczku:confused: . My mamy takie turystyczne i wozimy je jak jedziemy do babc aby nie bylo problemow z zasypianiem:happy: .

My też jak tylko gdzieś z Maćkiem jedziemy w porze jego spania, to bierzemy łóżeczko turystyczne i dzięki temu raczej nie ma problemów ze spaniem poza domem, choć zasypia zawsze gorzej w innym miejscu - czyt. płacze zanim uśnie :-) On w ogóle nie śpi w dużym łóżku i jak raz nie wzięliśmy jego łóżeczka, to w ogóle nie zasnął w łóżku babci. No i zamiast miłej niedzieli u teściów była mordęga. :baffled:

Tatuś właśnie czyta Maciusiowi bajeczkę, a ja zmykam się kąpać, a potem napiję się nareszcie Carolansa. Od paru dni stoi w lodówce i czeka, a ja przez tę chorobę nie miałam na nic ochoty. Ale dzisiaj wypiję wasze zdrówko.

Śpijcie smacznie Robaczki!!!!!!!!

baby gdzie Wy sie podziewacie???? :confused::confused:

Kuba szaleje jeszcze, spał długo w dzien, poza tym ma katar i ciezko mu zasnac.........ja tez bym sie położyła ale chciałam tutaj troszke posiedziec, ale niestety nikogo nie ma :-:)-:)-(

Ja tylko wpadłam powiedziec dobranoc. Dzisiaj ze względu na ostatnie akcje nocne idziemy z G. spac juz teraz. On sie kąpie a ja na chwilke do was lukam

Chciałam tez powiedziec,że odkryłam przyczyne nocnych szaleństw mojego dziecka. Na dole wychodza jej czwóreczki, jedna juz sie dzisiaj przebiła a druga na dniach powinna iśc, dziąsła jak balony i stąd ten płacz ciągły :-(
Bidula popołudniu tak płakała,ze az sie zaniosła :-( dałam jej na noc ibufenu i teraz śpi:tak:

reklama
Cześć Baby !!!!!!!!!!!

Jestem !
Nadrobiłam, ale niezbyt dokładnie bo strasznie dużo tego było...

Do góry