reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
dzień dobry :-)
Ja mama nie pracująca( wg. niektórych tak zwany darmozjad ) melduje sie z kawą
Edytka wróciłaś!!!!!! Super kochana, bardzo nam Ciebie brakowało!!
Ja też mam nadzieję,że ta deprecha szybko miniei ze powód nie jest bardzo poważny
Aniu G. ale zazdroszcze tego wypadu na zakupki tylko z mężem ... baw sie dobrze kochana i oczywiście po powrocie prosze sie nam pochwalić łupami
Aniu Sz. ja również gratuluje sukcesu w pracy , zasłuzyłas sobie kochana na ta chwile radości i dumy z siebie My tez jesteśmy z Ciebie dumne
Ja mama nie pracująca( wg. niektórych tak zwany darmozjad ) melduje sie z kawą
Edytka wróciłaś!!!!!! Super kochana, bardzo nam Ciebie brakowało!!
Ja też mam nadzieję,że ta deprecha szybko miniei ze powód nie jest bardzo poważny
Aniu G. ale zazdroszcze tego wypadu na zakupki tylko z mężem ... baw sie dobrze kochana i oczywiście po powrocie prosze sie nam pochwalić łupami
Aniu Sz. ja również gratuluje sukcesu w pracy , zasłuzyłas sobie kochana na ta chwile radości i dumy z siebie My tez jesteśmy z Ciebie dumne
Joaska
Lipcowe mamy '05
he hej............:-):-):-)
czytam
czytam
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam moje kochane z rozpromienionego podkarpacia !!!!
jeszcze jabkym nie miała szpiczka po pas, bolącej głowy i chorego dziecka z tymi samymi objawami to byłoby lux!!!!!!
edziu kochana steskniłam sie strasznie, witaj spowrotem , dawaj foty i pisz jak było!!!
ehhhh jak fajnie na BB
jeszcze jabkym nie miała szpiczka po pas, bolącej głowy i chorego dziecka z tymi samymi objawami to byłoby lux!!!!!!
edziu kochana steskniłam sie strasznie, witaj spowrotem , dawaj foty i pisz jak było!!!
ehhhh jak fajnie na BB
Joaska
Lipcowe mamy '05
aniu gratuluje posadki!!!!!wiem, ze muzycy jak robia to , co kochaja to nawet " raczego ogiera" potrafia okiełznać!!!oby tak dalej!!!!!!trzymam qciukaski
elfik jak noc???? lepiej??
elfik jak noc???? lepiej??
elfiko
lipcowe mamy ´05
witam moje kochane z rozpromienionego podkarpacia !!!!
ehhhh jak fajnie na BB
uu bidulo , całuski w noski dla Was
Joaska
Lipcowe mamy '05
uu bidulo , całuski w noski dla Was
dziekuje bardzo
ja tez bym wyskoczyła na jakis spacerek ale chyba z takim katarem Kuby posiedzimy w domu, na 14 idziemy do lekarza.........
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hejoo Babki !
BB włączyłam sobie już rano, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć, bo właśnie położyłam młodą spać.
Ledwo wróciłam i już jestem zestresowana, ech...
1. Zostawiłam chorą mamę,
2. Przekazuję księgowość małża do biura rachunkowego bo już nie ogarniam tych wszystkich nowych przepisów, zdziczałam na wychowawczym i to mnie dodatkowo dołuje,
3. Julka strasznie tęskni za babcią, ciągle powtarza baby nie ma, gdzie baba jest?, normalnie chodzę i ryczę po kątach....
4. U mamy miałam zasuw na pełen gwizdek, bo musiałam jej wyprostować kilka zaległych spraw. Jedna refleksja- starość i samotność jest straszna
5. Odwiedziłam kuzynów i poznałam ich 2 miesięcznego Mikołaja. Jestem chora na drugie dziecko !!!
To tyle w telegraficznym skrócie.
BB włączyłam sobie już rano, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć, bo właśnie położyłam młodą spać.
Ledwo wróciłam i już jestem zestresowana, ech...
1. Zostawiłam chorą mamę,
2. Przekazuję księgowość małża do biura rachunkowego bo już nie ogarniam tych wszystkich nowych przepisów, zdziczałam na wychowawczym i to mnie dodatkowo dołuje,
3. Julka strasznie tęskni za babcią, ciągle powtarza baby nie ma, gdzie baba jest?, normalnie chodzę i ryczę po kątach....
4. U mamy miałam zasuw na pełen gwizdek, bo musiałam jej wyprostować kilka zaległych spraw. Jedna refleksja- starość i samotność jest straszna
5. Odwiedziłam kuzynów i poznałam ich 2 miesięcznego Mikołaja. Jestem chora na drugie dziecko !!!
To tyle w telegraficznym skrócie.