reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Aniu Sz. gratulacje sukcesow na tle zawodowych:elvis: :elvis: :elvis: . To napewno dla Ciebie odpowiednia nagroda za ostatnio ciezkie chwile w zwiazku ze zdrowiem.

reklama
dzień dobry :-)
Ja mama nie pracująca( wg. niektórych tak zwany darmozjad :-p ) melduje sie z kawą :tak:

Edytka wróciłaś!!!!!! Super kochana, bardzo nam Ciebie brakowało!!
Ja też mam nadzieję,że ta deprecha szybko miniei ze powód nie jest bardzo poważny :elvis: :elvis: :elvis:

Aniu G. ale zazdroszcze tego wypadu na zakupki tylko z mężem ... baw sie dobrze kochana i oczywiście po powrocie prosze sie nam pochwalić łupami :tak: :-D

Aniu Sz. ja również gratuluje sukcesu w pracy , zasłuzyłas sobie kochana na ta chwile radości i dumy z siebie :tak: My tez jesteśmy z Ciebie dumne :elvis: :elvis: :elvis:

witam moje kochane z rozpromienionego podkarpacia !!!!
jeszcze jabkym nie miała szpiczka po pas, bolącej głowy i chorego dziecka z tymi samymi objawami to byłoby lux!!!!!!:baffled::baffled::baffled:

edziu kochana steskniłam sie strasznie, witaj spowrotem , dawaj foty i pisz jak było!!!

ehhhh jak fajnie na BB :cool2::cool2::cool2::cool2:

aniu gratuluje posadki!!!!!wiem, ze muzycy jak robia to , co kochaja to nawet " raczego ogiera" potrafia okiełznać!!!oby tak dalej!!!!!!trzymam qciukaski:elvis::elvis:

elfik jak noc???? lepiej??

dzięki Asiu :elvis: noc o niebo lepsza, praktycznie cała przespana a rano mleczko o 7mej i jeszcze spanko do 9.00 :-)

u nas super pogoda, słonko śweci, G. poszedł z Weronika na spacer a ja mam luuuz :-)

reklama
Hejoo Babki !

BB włączyłam sobie już rano, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć, bo właśnie położyłam młodą spać.

Ledwo wróciłam i już jestem zestresowana, ech...

1. Zostawiłam chorą mamę,
2. Przekazuję księgowość małża do biura rachunkowego bo już nie ogarniam tych wszystkich nowych przepisów, zdziczałam na wychowawczym i to mnie dodatkowo dołuje,
3. Julka strasznie tęskni za babcią, ciągle powtarza baby nie ma, gdzie baba jest?, normalnie chodzę i ryczę po kątach....
4. U mamy miałam zasuw na pełen gwizdek, bo musiałam jej wyprostować kilka zaległych spraw. Jedna refleksja- starość i samotność jest straszna :zawstydzona/y:
5. Odwiedziłam kuzynów i poznałam ich 2 miesięcznego Mikołaja. Jestem chora na drugie dziecko !!!

To tyle w telegraficznym skrócie.

Do góry