Joaska
Lipcowe mamy '05
to ja sobie ide po herbatke :-)
poszła i znikneła................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja sobie ide po herbatke :-)
to przykre Edytko,że Mama Twoja została sama :-( i,ze Juleńka tak tęskni za babcią :-(Hejoo Babki !
BB włączyłam sobie już rano, ale dopiero teraz mam chwilkę, żeby do Was zajrzeć, bo właśnie położyłam młodą spać.
Ledwo wróciłam i już jestem zestresowana, ech...
1. Zostawiłam chorą mamę,
2. Przekazuję księgowość małża do biura rachunkowego bo już nie ogarniam tych wszystkich nowych przepisów, zdziczałam na wychowawczym i to mnie dodatkowo dołuje,
3. Julka strasznie tęskni za babcią, ciągle powtarza baby nie ma, gdzie baba jest?, normalnie chodzę i ryczę po kątach....
4. U mamy miałam zasuw na pełen gwizdek, bo musiałam jej wyprostować kilka zaległych spraw. Jedna refleksja- starość i samotność jest straszna
5. Odwiedziłam kuzynów i poznałam ich 2 miesięcznego Mikołaja. Jestem chora na drugie dziecko !!!
To tyle w telegraficznym skrócie.
no jak to zniknęła? jestem przecież :-)poszła i znikneła................
mój plan na dzisiaj
1. posprzątać w szafie z pościelą
2. ugotowac obiad
3. umyć włosy
4. wyprac pranie
5. urwac sie na male zakupki kosmetyczne
kolejnośc przypadkowa
Moje dziecko pójdzie spac najwcześniej o 14stej i to wcale nie jest powiedziane,ze zaśniehjehehehe elfik w pełenj gotowosci!!!
ja narazie planuje Kube polozyc spac!!