reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny tak sobie myślę, że strasznie bym się już chciała z wami spotkać. Kurcze jak myślimy poważnie o wiośnie, to trzeba by coś zacząć organizować na serio no nie? Kasia K. coś ostatnio nie pisze :-(

Ja też!!!!!! Zwłaszcza że nie udało mi się Was poznać osobiście to teraz mam większego głoda!!!!:tak::tak::tak::tak:

kochane ja zmykam
pakuje mała i jade na obiadek do rodziców
dzisiaj jestesmy tylko we dwie bo G. ma dniówke w pracy wiec nie bedziemy tutaj samotnie siedziały.
Miłego dnia kochane moje :elvis: :elvis: :elvis:

dzisiaj jest 7 styczeń :-) moze Edytka juz dzisiaj wróci ??
Moje dziecko ma 18 miesiecy :szok:

Sorry, że tak nie na temat, ale tak mi się jakoś teraz przypomniało, a zapomniałam kiedyś napisać, że super romantyczny jest mężulek Ani G. Z tym liścikiem miłosnym po włosku to nieźle wykombinował - też by mnie to zmotywowało do nauki :-)

Kredziu dobrze że się odezwałaś. Myślałam wczoraj o Was, jak sobie radzicie i w ogóle!!!! Pisz co u Was, gdzie mieszkacie, jak Młody, jak Tymul????:confused::confused::confused:

Aniu tym razem nie mozemy nawalic:tak::tak::tak:
tylko ze to nie ode mnie zależy :(

Sorry, że tak nie na temat, ale tak mi się jakoś teraz przypomniało, a zapomniałam kiedyś napisać, że super romantyczny jest mężulek Ani G. Z tym liścikiem miłosnym po włosku to nieźle wykombinował - też by mnie to zmotywowało do nauki :-)

fakt, tylko pozazdroscic pomysłowosci i pogratulowac Ani wyboru takiego męza :tak::tak::tak:

no i zapomniałabym...Niunka piosenki git. ulubione kuby to kalinka i dj pinokio, a przy kwiatku walilii zawsze mysle o Marusi naszej (" o mamma mija" ;) )

reklama
Cześć laski:elvis:
ja jeszcze zyje, jak mi wszyscy dadzą w końcu święty spokój to tu wpadnę jak człowiek a nie tak :baffled: na 5 sekund:baffled:
Całuski, tęskno za Wami :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry