reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

To ja zanim sobie pójdę napisze Wam , że jutro mam spotkanko z koleżankami, to które kiedys mi przeszło koło nosa.
Ciesze sie bardzo, bo co się odwlecze to nie uciecze.;-):tak::tak::tak:
Fakt, ze spotykamy się popołudniu, ale za to sklepy będa nasze.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Idę teraz pod prysznic i też wezmę się za język dwulatka i zrobie w końcu test coby dowiedzieć jakie dziecko wychowuję i karmię.:-p:-p:-p:-p:happy::happy::happy::happy:

reklama
ja też ide do mojego męza który dziś romatyczny wieczór przygotował :tak: :cool2:

bo jakoś ostatnio tylko praca i zajmowanie się Julią na zmianę ... mijamy się normalnie - jak on wróci z pracy to z Julia jest żeby ja mogła pracować, jak skończe to on śpi i tak leci :sick:

czas to zmienić :-p do jutra :elvis:

piszcie,piszcie kochane:-) :-) :-) :-)

mam mężusia w domku,to jutro,
jak zawitam to sobie poczytam co naskrobałyście:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

ja znowu wpadam na chwilke
widzę nowe twzrze w avatarkach
hanti normalnie cie nie poznałam :szok: :szok: :szok: świetnie wyglądasz na tym zdjęciu dla mnie bomba :tak: :tak: :tak:
no i Melll też śliczne foto wstawiła ja musze o jakiejs zmianie pomyśleć

ja dobrze się czuję jeśli tylko nie przesadzam z jedzeniem :-p właśnie od kilku dni czaję się żeby zacząć ćwiczyć chociaż troche bo po zrzuceniu kilku kilogramów moje ciało pozostawia nadal wiele do życzenia a wiosna niedługo ;-)

reklama
AniuSz super,że już możesz jakoś się poruszać,
nawet jeśli to nie jest w pełni o własnych siłach
ZDROWIEJ NAM KOCHANA SZYBCIOREM:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry