reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Niuńka ale naładowałas chomika teledyskami :tak: moje dziecko jutro oszaleje z radości :-) ja tez hihi
Te moje musiałam wywalić bo miały jakies błedy :wściekła/y: a ściągałam je kurcze chyba cały dzień :wściekła/y:

normalnie chyba coś zjem.. a nie powinnam :-p
ale sie pochwale :-p od sylwestra nie miałam alkoholu w ustach :-p :-p :-p :cool2: pomyśłicie pewnie,ze pisze jak jakis alkoholik ale ja powaznie trzy razy w tygodniu ostatnio cosik tam popijałam. To browar, to drinczek mały...nałóg jak nic mi groził wiec mam odwyk :-p
nooo i jeszcze .... ćwicze znow od 2go stycznia. Dzisiaj był dzień trzeci :tak: i do wiosny szybko zleci :tak: :-D

reklama
Do góry