reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Mania! I ciebie dawno tu nie widziałam, witaj kochana! :elvis:

A ja powoli odtajam, miałam dziś znowu mnóstwo roboty. Ale teraz myk, myk do domku :tak:

reklama
CZesc Kobitki!!!

troche w koncu nadrobiłam i z zaległych:
(kolejnosc przypadkowa)
- Nianiu trzymam kciuki za powodzenie w którejs pracy
- Elfiku, zawsze Twoje posty czytam!!!
- Martusia, no co Ty, co za problem wysłac sms do Uk
- Tusiu, super ze z Mają juz lepiej
- Niunia, ala przes..ne z tą alergią i terminami w Karpaczu normalnie o pomste do nieba się prosi
-aaaaaa, no i rozbroiła mnie historia o dumnej z siebie Otylci :D
- no i welcome home Bogusiu :D
- Iwon Gratulacje wygranej ---bardzo ładne opowiadanie i nie wiem czy nie najładniejsze. mi przunajmniej najbardziej przypadło do gustu (a najmniej to z pierwszego miejsca- ups)

Cześć babeczki! Ja tylko na chwilkę, bo dalej zdycham. Mam ponad 38 stopni goraczki, mega katar i ból głowy. Maciuś na szczęście ma tylko katarek.
Co ja to chciałam??
Aha, że trzymam kciuki za Nianię, że Majeczka super baletnica, że Jaś już taki duży chłopczyk, że Iwonka pokazała swoje super dwa wcielenia, żeby Mania fotkę nowej fryzurki wkleiła (jak może) i że tez czytam posty Elfika :-)

A teraz idę dalej zdychać :baffled:

:tak: :tak: :tak: ja myśle tak samo jak Martuska :tak: tez mi sie wydaje okołoowulacyjnym to plamienie , miałam tak kilka razy przed ciążą .

czesc dziewczynki
ja po pracy...od 5.30 na nogach
dzis to nawet krew z nosa mi 2 razy leciała na maxa w pracy :zawstydzona/y:

co do plamien dzis znowu mam
ale mniejsze

a jesli chodzi o owulacje to jestem na 100% po, bo @ miałam 15 grudnia jednak
a jak mam owiulacje to mam tez chetke na małe co nieco :cool2: no ale K mnie wkurzał wiec nic nie było (tak mi sie zdaje :eek: )
no wiec moze te plamienia to od noszenia,ciągniecia tych nooo wicie baniakow (boszz słowo mam na koncu jezyka)

witam
elfiko ja też czytam twoje posty jak tylko jestem na bb!!!!!!!
dzisiaj mamy z łośkiem oglądać film zaraz wiec korzystam z chwilki wolnej i tu zaglądam

reklama
Do góry