reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

poczytałam Waszą produkcję;-)

rozmawiałam z Kredzią
u niej wszystko ok.
komp im siadł i nie miała,jak napisać,
co u niej się dzieje
pozdrawia Was wszystkie:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
dzień dobry lasie:-)
nadrobiłam:tak:
Kasiu u nas dokladnei tak samo jest z dolatywaniem. Moje dziecko nie zrobi kupy na nocnik. Wstaje po 15 zekundach i mowi "nie ma nic" dokancza w pielusze, albo zablokuje sie na pol godziny i dopiero dokonczy. Czuje sie total bezradna w tej kwesti. Bedzie sral na stojaco dopieluchy do zerowki?:sick:

hehehhehe myslałam, ze sie zsikam po tym komentarzu:laugh2: :laugh2: :laugh2:

dziś jestem na urlopie
mini łoś siedzi mi na kolanach i oglada teletubisie na drugim ekranie
własnie przed chwilą ubcięłammu loki:szok: :szok: to hycba nie był dobry pomysł:-p nie mam zdolnosci fryzeskich:cool2: :baffled: dobrze ze on tego nie kuma:-D :cool2: :-p :eek:

idziemy sie teraz kapać

sylwester zajebisty! sandomierz cudny! reszte oppwiem potem
wkleje tez fotki mojego makijazu:cool2:

Ok dalam jej ze strzykawki przez pol sen, krzyku narobila, ale polknela i teraz spi. Dalam jej ten przeciwgoraczkowy na wypocenie, bo podwyzszyla jej sie temperatura na 38,2. Kurde ale mam doła :no: biedna Maja

reklama
Teściowa chce ja nasmarowac masłem i potym spirytusem z bursztynem :szok: co o tym myślicie?:eek:
O rany Tusia, ja bym nie ryzykowała.

Kurcze z nowym rokiem nam się dzieciska pochorowały.:-( Adaś, Majeczka, mój Maciek tez ma coraz większy ten katar. Na szczęście narazie nie ma gorączki.

Do góry