reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

poczytałam Waszą produkcję;-)

rozmawiałam z Kredzią
u niej wszystko ok.
komp im siadł i nie miała,jak napisać,
co u niej się dzieje
pozdrawia Was wszystkie:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
dzień dobry lasie:-)
nadrobiłam:tak:
Kasiu u nas dokladnei tak samo jest z dolatywaniem. Moje dziecko nie zrobi kupy na nocnik. Wstaje po 15 zekundach i mowi "nie ma nic" dokancza w pielusze, albo zablokuje sie na pol godziny i dopiero dokonczy. Czuje sie total bezradna w tej kwesti. Bedzie sral na stojaco dopieluchy do zerowki?:sick:

hehehhehe myslałam, ze sie zsikam po tym komentarzu:laugh2: :laugh2: :laugh2:

dziś jestem na urlopie
mini łoś siedzi mi na kolanach i oglada teletubisie na drugim ekranie
własnie przed chwilą ubcięłammu loki:szok: :szok: to hycba nie był dobry pomysł:-p nie mam zdolnosci fryzeskich:cool2: :baffled: dobrze ze on tego nie kuma:-D :cool2: :-p :eek:

idziemy sie teraz kapać

sylwester zajebisty! sandomierz cudny! reszte oppwiem potem
wkleje tez fotki mojego makijazu:cool2:

Ok dalam jej ze strzykawki przez pol sen, krzyku narobila, ale polknela i teraz spi. Dalam jej ten przeciwgoraczkowy na wypocenie, bo podwyzszyla jej sie temperatura na 38,2. Kurde ale mam doła :no: biedna Maja

reklama
Teściowa chce ja nasmarowac masłem i potym spirytusem z bursztynem :szok: co o tym myślicie?:eek:
O rany Tusia, ja bym nie ryzykowała.

Kurcze z nowym rokiem nam się dzieciska pochorowały.:-( Adaś, Majeczka, mój Maciek tez ma coraz większy ten katar. Na szczęście narazie nie ma gorączki.

Do góry