Joaska
Lipcowe mamy '05
tusia wiesz co?? jesli ona ma gile zielone i temperatura rosnie to ja bym sie wybrała do przychodni.......taki katar lubi złazic na oskrzela.....dziecku spływa wszystko nadół....moze lepiej jak ja lekarz osłucha.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe sikam jak sobie wyobraże scene kiedy to nasza Hanti chowa sie za rogiem i jak tylko łos od kompa odejdzie to ona myk juz siedzi na bb hehehello kochane:-)
dopadłam się do kompa..................łosiek poszedł
Otylcię przebrać
Jak radzi nasza medyczna siła tak należy zrobićtusia wiesz co?? jesli ona ma gile zielone i temperatura rosnie to ja bym sie wybrała do przychodni.......taki katar lubi złazic na oskrzela.....dziecku spływa wszystko nadół....moze lepiej jak ja lekarz osłucha.....
dzień dobry lasie:-)
nadrobiłam
hehehhehe myslałam, ze sie zsikam po tym komentarzu
dziś jestem na urlopie
mini łoś siedzi mi na kolanach i oglada teletubisie na drugim ekranie
własnie przed chwilą ubcięłammu loki to hycba nie był dobry pomysł nie mam zdolnosci fryzeskich dobrze ze on tego nie kuma
idziemy sie teraz kapać
sylwester zajebisty! sandomierz cudny! reszte oppwiem potem
wkleje tez fotki mojego makijazu
hej aneczko!!!!
kochana szkoda, ze nie udało sie zobaczyc!!!!!!:-(
ja strzykawką od panadoluDziewczyny jak wy podajecie te syropy na łyżeczce, bo moja nie chce - wielki krzyk i plucie
O rany Tusia, ja bym nie ryzykowała.
Kurcze z nowym rokiem nam się dzieciska pochorowały.:-( Adaś, Majeczka, mój Maciek tez ma coraz większy ten katar. Na szczęście narazie nie ma gorączki.
cześć lasiu Joasiu :-)hej hej
sprzatam sobie.........
i was podczytuje!!!
ja tez strzykawka od panadolunio :-((
ja strzykawką od panadolu
mój tez katar, na szczescie bez gorączki
katar trwa od swiąt
po nasivinie juz praktycznie przeszło
boziu jak moje dziecko wyglada łoś mnie zabije