reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe jak tutaj usiadłam to hwile wczesniej dałam Weronice dwie plastikowe miseczki i do jednej nasypłam jej chrupków kukurydzianych. No i to moje dziecko siedzi na podłodze i przekłada te chrupki z jednej miski do drugiej i za każdym razem jak wszystkie przełozy to sobie bije bravo i sie cieszy widok komiczny
a siedzi w takiej pozycji,że mnie na sam widok bolą nogi
a siedzi w takiej pozycji,że mnie na sam widok bolą nogi
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja raczej nie jestem skłonna do frustracji z tego powodu, ma mnie ta lista tylko mobilizować bo w cuda nie wierze a znając siebie cudem bym nazwała realizacje tych wszystkich postanowień w jednym rokuA ja nie mam żadnych postanowień noworocznych :-)
To jest mój sposób na to, by nie być sfrustrowanym jakby cos nie wyszło, hihi :-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzięki kochanaElfik Wasze nowe zdjęcia są super,
też muszę pomyslec nad zmianą
ok idziemy na spacer
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki :-):-):-)
dopiero wstalismy z Kuba........ale sie wyspałam a tutaj takie harce od rana hehehe
ide cos zjesc , ogarnac sie i wracam..............chociaz chyba juz nikogo nie ma!!
dopiero wstalismy z Kuba........ale sie wyspałam a tutaj takie harce od rana hehehe
ide cos zjesc , ogarnac sie i wracam..............chociaz chyba juz nikogo nie ma!!
Witam posylwestrowo!
Wybawiona za wszystkie czasy i z pokładem nowych sił na ten n owy rok.
Niestety Adaśko rozchorował nam się na maksa. Wczoraj byliśmy na dyżurze w szpiytalu i okazało się ze angina. W nocy doszedł obrzęk krtani...
Jednym słowem nowy rok zaczał się ciekawie,,,
Wybawiona za wszystkie czasy i z pokładem nowych sił na ten n owy rok.
Niestety Adaśko rozchorował nam się na maksa. Wczoraj byliśmy na dyżurze w szpiytalu i okazało się ze angina. W nocy doszedł obrzęk krtani...
Jednym słowem nowy rok zaczał się ciekawie,,,
reklama