reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

My na Sylwka robimy imprezkę u nas w domku. Mati nie ma nikogo inego z kim mógłby zostać tej nocy, zatem musimy sobie radzić sami.
Przyjdą do nas ludzie którzy sami mają małe dzieci więc licze na ich wyrozumiałośc, że nie rozniosą mi hałasem domu.
Zresztą wczoraj mieliśmy mała zaprawkę przed Sylwkiem;-) i Mati spał oki.

Wiecie co zakochałam się w herbacie:
owocowakubekmhc5.jpg

A takim zestawem właśnie dysponuję:
teekannemagwintermvu1.jpg

reklama
czesc WAm , widze ze lipcówki ostatnio zaczytne...no i ja tez własnie skonczyłam "miasto utrpienia"Pilcha, a teraz się wziełam za opwiesc o pEwnej pisarce (moja ukochana czy cos takiego). no i powiem Wam ze teraz bede miała baaaardzo duzo czasu na czytanie bo niestety mój hiobizm znów się ujawnił. wczoraj łękotka zablokowała mi kolano i obecnie mam noge w gipsie, nie mogę chodzic i boli mnie jak cholera no i niestety czeka mnie opracyjne usuwanie tej łekotki.....:no::no::no:

a w związku z tym ze nie bardzo mogę siedziec przy kompie to pewie czesto tu nie bede zaglądac:-(

i najbardziej serce mi kraje jak Kuku przychodzic bierze mnie za reke i chce abym z nim zatanczyła albo chce gdzies ze mną isc, a ja nie mogę :sick:

Dzien dobry - ja sie nadal urlopuje:-) .
Bede porzadkowac:-) mieszkanko:-) :-) .
A sylwester mamy w domku bo babcie szaleja na imprezach - my poczekamy na swoj czas:-) .

Przykre to kiedy nie ma z kim dzieciaczków zostawić na sylwka i w ogóle. :-:)-( U nas jest na szczęście tak duża rodzina że jeszcze nie było problemu żeby ktos został z dziećmi.:tak:

A dziś wybywamy do znajomych na przedsylwestrową małą bibe;-):-) Cieszę się bo ostatnio rzadko gdzieś wychodziliśmy, a dzieciaki zostają u babci:tak:

Doczytałam ze pochłaniają Was książki. Rzućcie jakimiś fajnymi tytułami, może i mnie najdzie wena na czytanie:baffled: Bo ostatnio to jakoś ani chęci ani czasu ani sił na czytanie, a rzeczywiście czytanie wycisza co by mi sie przydało!!:tak:

reklama
Do góry