reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a my mamy komu na sylwka Micha zostawić, ale daliśmy ciała i już nie ma nigdzie miejsc :wściekła/y: Może ze znajomymi ale czy mi się chce ....:confused: :eek: :eek: :eek:

a Twoja mama? nie dajesz jej Weroniki? Nie żeby na sylwka, ale tak od czasu do czasu?

Niestety Michałek nie może zasnąć po wczorajszo - dzisiejszych atrakcjach i radośnie rozwała chałupę :sick: :sick: :sick: Załama

ja tez czytam... ''Jezyk dwulatka''
musze moje dziecie rozszyfrowac bo juz potrafi mnie nie słuchac a takie złote dziecie to było :cool2:

Elfik a rodzice nie mogliby tych planow przeniesc do was do domu???

oki ja znikam bo mnie Karlosowy wywala ma robotke
a ja ide nynki bo po 5 rano wstaje :sick: :baffled: ....swoja droga masakryczna godzina....normalnie srodek nocy heheee

cmoki w boki papaaps:-)

Czesc babeczki - wrocilismy z bialego Zakopanego - nadrobilam bb - naszczescie dla mnie swietujecie i niepiszecie za wiele;-) .
Jestem obiedzona - plus ciazy - nie widac szczegolnie;-) .

Dziekuje za zyczenia swiateczne wszystkim lipcoweczka :)elvis: - dla e-mamy za wzmianke o mnie:elvis: ).
Klade sie do jutra kobietki:elvis:

reklama
:-) witam
nie wiem czy powinnam dobry wieczór czy dzień dobry napisać

miałam gości i było bardzo miło posiedzieliśmy troszku, teraz już poszli a ja wpadłam zerknąć co tu sie dzieje
dzięki za komplementy dla mojej choinki
Niuńka ja te gwiazdki sama robiłam kiedyś jak jeszcze miałam jedno duże dziecko :-) :-) :-) :-) takie miałam zajęcie

Fota fota fota :tak:

łeeeee ja jednak będe do skutku kładła to moje dziecko w dzień bo ja niestety nie chodze do pracy i musze sie z nią cały dzień męczyć a ostatnio uffffffffffffffffff :no:
obiecałam sobie,ze nie będe sie wiecznie skarżyć na tego mojego potwora ale juz mam dosyć, chyba znowu przezywam przesilenie matczyne :baffled:
Weronika ostatnio tak daje czadu,ze wysiadam :-(
marudzi, jęczy, wisi na mnie jak na wieszaku i tylko mama mama mama
ataki złości mozna na dzień dzisiejszy określić tylko jednym zdaniem- FURIA MALUCHA
Wszelkie metody wychowawcze przy moim dziecku wysiadaja. Ja także czasami wysiadam :-p :baffled: :eek: :sick:
moje jest całkiem znośne to właśnie przebywanie z opiekunką pogarsza sytuację bo wtedy jest bardziej rozwydrzony i nie pozwala mi sie niczym zająć a teraz przez te kilka dni kiedy jestem w domu jest OK ma nawet momenty że sam sie ładnie bawi i mnie nie woła (lubi np jeździć na swoim samochodzie jeździku po całym mieszkaniu

a jak jeszcze pomyśłe ,że czeka mnie kryzys dwulatka to mam ochote wsiadac na miotłe i odlecieć :baffled:
też o tym ostatnio myślałam że kiedyś to sie zacznie u mnie na razie wszystko jest na nie

Do góry