reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hello baby :cool2:

wszystkiego dobrego po Swietach

wpadam tylko na chwilke bo jak zwykle podkradam sie do komp u Tesciow ...wiec szybciorem zycze udanej zabawy sylwestrowej i spotkania w Nowym Roku :cool2: :tak:

w niedziele jade do moich na Kaszuby wiec dopadne do komp to i wszystkim opowiem

a tym czasem buziaki :elvis: :elvis:

aaa ps
moj komp rozwalony na maksa..tel stacjonarnego nie bede jednak miala bo to za dlugo trwa a kom. nadal aktualna :cool2:

to tyle i narazicho

snieg zasypał moja Stalowa Wolę, jest juz lekko magicznie i bajkowo........
szkoda, ze dzisiaj ide na nocny dyzur, strasznie mam ochote posiedziec przy choince, posłyuchać muzyczki, napić sie winka i poprostu pomyslec!!!!

ale niestety.........służba niedrużba.........:cool2::cool2::cool2::cool2:

aniu
zycze zdroweczka!!!!

wszystkim babeczkom wybierajacym sie na syl;westra zycze szampańskiej zabawy!!!!!!!

Widzę że Mania się pojawiła...:elvis::elvis::elvis::elvis: dla Was!!!
Tak się zastanawiam co u Kredzi, dawno nic nie pisała, Kasia K., Martusia też rzadko zagląda...:-:)-(

w chomiku jest juz nowy elmo.Edytka musiała wrzucic i zapomniala napisac :tak:
a ja potem jeszcze pare teledysków dodam bo udalo mi sie sciągnąc nowe :tak:

reklama
witam
ja byłam dzisiaj na małych zakupach i wydałam resztę bonów świątecznych i mam spokój i zakupów na jakis czas :tak: :-D

Aniu Sz. trzymaj się będzie dobrze :elvis: :elvis: :elvis: tylko teraz sie pewnie nacierpisz bo to boli i faktycznie maluszka szkoda ja też to przeżywałam jak nie mogłam krzyśka podnosić ani mocno przytulać po operacji

Elfiko ja z gazety nigdy bym sie tego nie nauczyła ale jak ktoś pokaże to nie jest to takie trudne a efekt super

Do góry