reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
co znowu???????
gdzie jestescie????????
:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

no niestety łoś w domu.............i porozkręcał całe nasze okno na świat;-)
powymieniał jakieś wentylatory ...................oszalaję z tym chłopem,
przydałoby mu się coś do naprawy.........................kobitki ratunku,
może macie coś co dałoby sie przesłać,a wymaga naprawy:-p :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

teraz łaskawie pozwolił mi tu zajrzeć(on się kąpie),
bo zaraz będzie sprawdzał temperature na kompie:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :dry:

co do planów sylwestrowych,to ja nic nie myślałam,
bo nie wiedziałam,że moi rodzice odpuscili sobie "swoje plany",
a teraz to ani kaski,ani z kim nie mamy gdzie iść

Elfik dawaj do mnie z G na Sylwka,
nie mam psa,a Damian nauczony byc grzecznym:tak: ;-) ..............hihihihihi

ostatnio by troszkę się odkurzyć mój mózg,
równiez czytam namietnie książki,
a i uspokajaja mnie niesamowicie..................:dry: :cool2: :happy: :-p
i co to co sobie wypożyczyłam juz przeczytałam,
a miałao mi straczyć do przyszłego roku:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Pierwsza :-)

Juz z kawą. Zero korków w warszawie. Dojezdzam w 10 minut do pracy :szok: :-) Bajka.

Z łosiem dalej lipa. Ale olać to. Zapowiada się jednak, ze sylwestra sprzedimy odzielnie :dry: :rolleyes: :ninja: :oo2: :huh:

Hello :)
Dziewczyny, trzymajcie dzis kciuki, bo ide oglądać mieszkanie w fajnym miejscu :-) :-) :-)

ksiąkę?? a bb to co??

elfik a moze własnie bodymax pomoze co??

ide chyba spac bp juz ziewam
wczoraj długo siedziałam (jak na mnie długo bo do 23:-p )

O, a wiesz - dla mnie to tez późna godzina, hi hi. Juz o 22 stwierdzam ze czas na spanie, jesli zamierzam o 8 rano stawić się w pracy.

Nianiu, a jak sobie radzisz po przeprowadzce? Ile czasu dojeżdżasz do pracy? Bo ja szukam mieszkania blisko centrum, wlasnie po to, żeby nie tracic czasu na przejazdy.

ja też już padam o tej porze:-p A wczoraj byliśmy na imprezie, Michał całą noc u teściów, dzis o 17 dopiero go wzieliśmy - ale wypas!!!!!:-p :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak:

Alka, Ty chyba lubisz drażnić ludzi :-p

A na poważnie - zazdroszcze Ci strasznie. My wszędzie chodzimy z Maciejem i zero szans na pozbycie się Go chociaż na popoludnie. Chcialo się dziecko, to się ma, hehehe

reklama
ja mam usprawiedliwienie :tak: :
"Los powtórzony" - nowa powieść Janusza L. Wiśniewskiego autora s@motności w sieci
Dostałam na gwiazdke i sie przedzieram :tak:

O bardzo fajna lekturka, z jeszcze bardziej fajnym i zaskakującym zakonczeniem. Ale więcej nie pisnę ani słówka.:tak:

Jak już przeczytasz daj znak czy też miałaś takie odczucie.

Do góry