reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ksiąkę?? a bb to co??

elfik a moze własnie bodymax pomoze co??

ide chyba spac bp juz ziewam
wczoraj długo siedziałam (jak na mnie długo bo do 23:-p )
:no: zalecenie lekarza jest inne....

idz idz bo mnie zjesz jak tak bedziesz ziewac.
ja od tygodnia sobie obiecuje wczesniej sie polozyc ino mi nie wychodzi :-p
jakos tak o 1szej sie codziennie klade a rano mam zgony :-p :eek: :baffled: :sick:

ja też już padam o tej porze:-p A wczoraj byliśmy na imprezie, Michał całą noc u teściów, dzis o 17 dopiero go wzieliśmy - ale wypas!!!!!:-p :-p :-p :-p :-p :tak: :tak: :tak:

elfik, sprzedaj komuś bobasa na trzy dni - odpoczniesz, wyśpisz się, książeczkę poczytasz - a bobo zatęskni, zakuma, że bez mamy to nie to i trzeba grzecznie....:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: polecam oj polecam:))))

reklama
elfik, sprzedaj komuś bobasa na trzy dni - odpoczniesz, wyśpisz się, książeczkę poczytasz - a bobo zatęskni, zakuma, że bez mamy to nie to i trzeba grzecznie....:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: polecam oj polecam:))))
taaaa ale mam maly problem...................... nie ma tego KOGOS w poblizu niestety :no:
mamy fajowe zaproszenie na Sylwka ale nie idziemy bo nie mam z kim Weroniki zostawic. zabrac jej nie chce bo to byloby bez sensu, bedzie glosno, tam jest duzy pies ktory nie lubi dzieci ...... wiec pogadalam z G. i postanowilismy sobie odpuscic.

Do góry