reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam
Melanie wszystko byłoby ok ale mnie strasznie wkurza jak przytyję i czuję jakbym np na gąbce siedziała no i muszę się pare dni przyzwyczajć do kilogramów
Ale wychodzę z założenia że ile kto ma przytyć to i tak przytyje
Ja w pierwszej ciąży jadłam słodkie i ogólnie miałam dużo lepszy apetyt i przytyłam 15 kg
A teraz prawie w cale nie jem słodkiego bo mi zaraz niedobrze i wogóle mniej jem i też pewnie będzie jakieś 15 kg więcej
Ale wam powiem że jak przyszłam do domu po porodzie to miałam 10 kg mniej a te 5 pozostałych to nie wiem kiedy spadło
Najlepszą dietą odchudzającą jest karmienie piersią można dużo jeść i tak się chudnie
Melanie wszystko byłoby ok ale mnie strasznie wkurza jak przytyję i czuję jakbym np na gąbce siedziała no i muszę się pare dni przyzwyczajć do kilogramów
Ale wychodzę z założenia że ile kto ma przytyć to i tak przytyje
Ja w pierwszej ciąży jadłam słodkie i ogólnie miałam dużo lepszy apetyt i przytyłam 15 kg
A teraz prawie w cale nie jem słodkiego bo mi zaraz niedobrze i wogóle mniej jem i też pewnie będzie jakieś 15 kg więcej
Ale wam powiem że jak przyszłam do domu po porodzie to miałam 10 kg mniej a te 5 pozostałych to nie wiem kiedy spadło
Najlepszą dietą odchudzającą jest karmienie piersią można dużo jeść i tak się chudnie
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Kobitki Asiołek chyba ma rację z tym pakowaniem się do szpitala. W sobotę byłam na imprezce i moja koleżanka jak usłyszała, że jestem w 33 tygodniu, to mówi, żebym się juz szykowała, bo ona urodziła w 36. No i wszyscy się pytali czy juz jestem spakowana itp. Kurcze, trochę się zestrachałam I chyba przez to wczoraj mnie jakiś dołek złapał, bo sobie ubzdurałam, że sobie nie poradzimy z tą kruszynka małą, a jeszcze dzisiaj na dodatek miałam taki sen, że wróciłam ze szpitala i ani nie umiałam małego przewinąć ani nakarmić. Kurcze, chyba do mnie dotarło, że nie ma już innego wyjścia jak tylko urodzić
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No właśnie. Ja jeszcze wczoraj poczytałam gazety o dzieciach i różnych chorobach i symptomach i sobie uświadomiłam (tak jakby to nie było oczywiste , że dziecko przecież choruje Do tej pory to jakoś tak optymistycznie byłam nastawiona, no bo przecież wydawało mi się, że z taką kruszynką to sobie dam radę bez problemów. Ale im bliżej, tym bardziej się boję.
No i wydaje mi się, że nie zdążymy ze wszystkim. Ale z drugiej strony nie ma sensu w naszym wypadku wstawiać jeszcze łóżeczka, bo dzidzia będzie spała z nami w sypialni, a jako że nie mamy tu za dużo miejsca, to chcemy to zrobic w ostatnim momencie. No i w ogóle jakos tak nie chce mi się nic robić w tym kierunku. Jak czytam, jak wy szalejecie z remontami, to zastanawiam się czy ze mną wszystko w porządku
Kurcze, ale narzekam dzisiaj Sorki, że tak z początkiem tygodnia was zamęczam Już nie będę
No i wydaje mi się, że nie zdążymy ze wszystkim. Ale z drugiej strony nie ma sensu w naszym wypadku wstawiać jeszcze łóżeczka, bo dzidzia będzie spała z nami w sypialni, a jako że nie mamy tu za dużo miejsca, to chcemy to zrobic w ostatnim momencie. No i w ogóle jakos tak nie chce mi się nic robić w tym kierunku. Jak czytam, jak wy szalejecie z remontami, to zastanawiam się czy ze mną wszystko w porządku
Kurcze, ale narzekam dzisiaj Sorki, że tak z początkiem tygodnia was zamęczam Już nie będę
graszka-po
Fanka BB :)
cześć babeczki no co do pakowanka to wsumie ja spanikowałam już w zeszłym tygodniu ,wredy kiedy tak strasznie mnie ta kruszyna skopała no i pojechałąm z męzulem do sklepiku i pokupowałam triszke...mam oliwki dla dzidzi,mleczko ,chusteczki nawilżające,pieluszek 2 paki,2 smoczki,2 buteleczki,a jedna przeciwkolkowa Jeszcze musze dokupić kilka drobiazgów....ciuszków mam od groma i jeszcze troszke<w spoadku po kuzynkach> wóżek już stoi ,ale nie w domku tylko schowany u znajomej,fotelik do samochodzika też juz mam wiem ,że jeszcze sporo mi brakuje,ale pogubiłam się i teraz to sama juz nie wiem co jeszcze potrzeba :-[
graszka-po
kaśka k
Cześć kobietki czytam i czytam i postanowiłam że się też spakuję, a dzisiaj jeszcze pójdę podciąć włosy do fryzjera i zrobię w końcu listę rzeczy które musze jeszcze załatwić czy kupić.
Wczoraj dotarlo do mnie że ja przecież nic nie umiem, więc mam nadzieję że maluszek zniesie wszystkie doświadczenia na nim robione :laugh:
Wczoraj dotarlo do mnie że ja przecież nic nie umiem, więc mam nadzieję że maluszek zniesie wszystkie doświadczenia na nim robione :laugh:
kaśka k
no i poczekam na intuicję, która pomoże mi się zająć dzidzią ;D
szczerze to się boję ale wierzę że sobie poradzimy z mężulkiem, chociaż samiuteńcy mieszkamy w tym Poznaniu
szczerze to się boję ale wierzę że sobie poradzimy z mężulkiem, chociaż samiuteńcy mieszkamy w tym Poznaniu
reklama