reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam
U nas była dziś piękna pogoda i bardzo ciepło ale niestety teraz pada
Ja byłam cały dzień z mężem i córcią na spacerku
A jutro wizyta u lekarza zobaczymy co się zmieniło

reklama
Ostatnio pisałam że mam 7 kg więcej
ale to przeszłość niestety teraz jest 9 kg więcej i brzuch mi się powiększył bo strasznie ciężko mi oddychać

Dzięki za słowa pocieszenia.

Mam nadzieję że jakoś damy radę i zorganizujemy się w naszym małym mieszkanku.

właśnie wróciliśmy ze spacerku bo się milutko rozpogodziło :D
Frida ja to też nie jestem pewna czy z dzidzią wrócę do tego mieszkanka bo czeka nas w ciągu najbliższych dwóch miesięcy poważny remont dużego pokoju i czekamy na mieszkanie zastępcze. :(na szczęscie w tym samym bloku, bo to nowe mieszkania.
Mimo to szykujemy mały pokój bo i tak to trzeba zrobić. Więc się nie martw czas szybko zleci i sobie jeszcze zrobicie jak będziecie chcieli ;)  

sama też sie troszkę martwię jak to będzie wyglądalo
przeprowadzka z takim maleństwem do innego tymczasowego mieszkania ::)
ale i tak nie mam na to wpływu i mam nadzieję że jakoś się zoraganizują i szybko nam wyremontują i wrócimy na swoje

Wiki_28 pisze:
Ostatnio pisałam że mam 7 kg więcej
ale to przeszłość niestety teraz jest 9 kg więcej i brzuch mi się powiększył bo strasznie ciężko mi oddychać

Wiki...
ty mnie tu nie załamuj
ja mam 22 tydzień i 8 kg na plusie

ja mam na plusie... 20 kg... a może i 25 jak mam być aż tak bardzo dokładna i liczyć wszystko od początku ciązy a nie od pierwszego ważenia u lekarza... no ale... jojo nie radość :-( i po odchudzaniu rocznym zajscie w ciąze nie wróży raczej małego przyrostu wagi :-) oczywiście wyznaje zasade że to kwestia silnej woli :-) ale odkad jestem w ciąży zapomniałam co to jest ta silna wola zwłaszcza w odmawianiu sobie przyjemności jedzeniowych :-) dziś też zjadłam 4 lody :-) to nic że wodne ale kcalorie swoje miały :-)

Asiołek życie jest po to żeby korzystać
a jak będziesz miała ochotę na odchudzanie, to się za to zabiarzesz
tymczasem nie ma co się stresować
ja myślałam ze będzie mnie wnerwiało ze tyję
ale jakoś rozsądnie sobie przetłumaczyłam, że wiem jak sie robi ładną sylwetke i zrobie ja sobie później ;D

dla mnie dobrym motorkiem motywacyjnym jest ogladanie gazetek jak SHAPE albo jakieś o fitness i kulturystyce
i wtedy mam taka ochotę się za siebie zabrać...

reklama
ee MAelanie to mamy podobnie tyle ze z czasem u mnie juz teraz kruchutko
ale co tak kupiemy sobie wozek do biegania z maludami i wiooo ;D

Asiol Ty moj KOchany raz jeszcze Ci powiadam
1) kochanego cialka niegd niezawiele!!!!!!!
2) dogadzaj sobie ile wlezie potem bedzie post-o ile bedziesz karmic cycuniem
3)no i o ile Majka bedzie na cycuniu bedziesz wygladala jak zapalka -tyle ze bust troszke sie wiotrzy zrobi ale i na to znajdzie sie rada ;)
ja wcinam za cala armie i tylko uszy mi sie trzesa....jedyne co mnie martwi to to ze powiekrzyly mi sie rzylki na nogach :( :p i ta piekielna 8-znowu mi zaczela wychodzic i boli okrutnie bo mam paszcze za mala :p

Alka ja widze Twoje zdjecie i suwaczek :)

no! to milego poranka a ja ide spac ;)

Do góry