reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jeju widziałam te paskudne zdjęcia ale tylko pierwsze trzy dalej nie oglądałam ::)no i napisałam krótki komentarz dla osoby która to nam tu umieściła. To przykre ale jak widać ktos ma straszne problemy ze sobą poprostu mu współczuje :(

reklama
U mnie (Bydgoszcz) jeszcze nie pada ale jaakieś dziwne są te chmury
Uwielbiam Was, ze te komentarze dotyczące mojego wyżalenia się ;D

Dziewczyny wybaczcie za te okulary :p, ale to jeszcze trzeba byc grubym i pryszczatym
Kaska my dzieciecy tez na sloneczny pomalowalismy, by zawsze tam slonecznie Majce bylo.

a my w czerwcu planujemy remont i chyba to będzie kolor koralowy ale taki srednio intensywny (ani nie pastelowy ani nie intensywny)
taki co sie będzie fajnie z kremem komponował, bo mamy jasne kremowe meble i roletki na okach

widziałam kiedyś taki koralowo - kremowy pokoik jak pokazywali taki program o Brandy - tej czarnoskórej wokalistce
ona była wtedy w ciązy i projektanka przygotowała pokoik dla jej dziecka - barzo mi sie to spodobało
taki delikatny i dostojny a zarazem słodki :)

dzień doberek kobitki :) chyba jestem pierwsza,przeważnie w niedzielne poranki wszyscy się wylegują w łóżeczkach ,ale nie ja :mad:co prawda noc przespana dziś w dobrym stanie,ale 5 letni synalek wparowął rano do pokoju i tak juz od godziny skacze po mężulu i się wydurniają ::)hihi...słoneczko jak narazie rozkiwita<łódż>i wygląda na to,że zapowiada się niezła pogoda ;D

A u nas (Legnica) pochmurno, deszczowo i szaro. Mam wrażenie, że słońce nigdy wyjdzie. :mad:

No rzeczywiście chyba wszystkie kobietki wylęgują się w łóżeczkach. Mnie wyciągnęła córcia, której się zachciało poskakać przy głośnej muzyce i mężulo, który zrobił pyszne śniadanko. :) ;D

Miłego wekeendowania wam życze i duuuuuuużo słoneczka

Witam wszystkie brzuchatki ;D Poznań szary i pada od samiutkiego ranka, po śniadaniu Piotrek pojechał po farbę bo stwierdzil że jeszcze raz musi pomalować, jak dla mnie to jest ok ale on się uparł.

Tusia ja się teraz zastanawiam jak mam tyle słoneczka w pokoju to jakiego koloru zrobić dodatki, muszę kupić zaslonkę na okno, lampkę itd

CZesc, ja tylko na chwilke (zeby byc na biezaca w czytaniu ;D)
Dzis chrzesnica meza ma komunie wiec dzionek w pelni zostal nam zapelniony. Pogoda sie od wczoraj troszke pogorszyla, ale moze wytrwa i nie bedzie padac.
Ide szukac tych zdjec co je tak wyklinacie....

Pozdrawiam

reklama
Czesc babeczki, melduje sie okularnica ;D hihihi
Gril sie udal i wszyscy byli zadowoleni a dzisiaj taka niezbyt konkretna pogoda za oknem, niby nie pada ale sloneczka tez nie widac tylko taki pochmurny dzionek sie zapowiada.
Mezulo wstal wczesnie i pojechal na gielde samochodowa po jakies czesci do samochodu a ja sobie jeszcze pospalam.... do 10!!
Teraz po sniadanku mysle o jakiejs kawci ale tylko o zbozowej bo choc uwielbiam normalna to odkad jestem w ciazy to zapach mi sie podoba a smak jakos mi nie podchodzi i wcale nie pije zwyklej.
Ok to zycze milego niedzielowania i do poniedzialku mamusie ;D

Do góry